Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseBryllupsrejse i Afrika

Bryllupsrejse i Afrika

Planlægger I bryllupsrejse?

Kombinér en eventyrlig safari på savannen med en afslappende badeferie på kridhvide sandstrande.

Vi hjælper med at få jeres drømme til at gå i opfyldelse, og vi gør alt for at I får jeres livs bedste og mest oplevelsesrige rejse til Afrika.

Populære Rejser: Bryllupsrejse i Afrika

Bryllupsrejse i fantastiske Afrika

Er I i fuld gang med at planlægge det helt perfekte bryllup? Så er der sikkert nok at se til! Lad os hjælpe jer med idéer til, hvor I skal tage hen på den dejligste bryllupsrejse.

Vi foreslår, at I tager til Afrika.

Afrika er et fantastisk rejsemål. Følelsen af at dele store oplevelser med den man elsker er uvurdelig, og Afrika byder på masser af disse oplevelser.

 

Romantisk safari – kom helt tæt på

Afrika er synonym med safari. Og når I tager til Afrika på bryllupsrejse, så kan I opleve et helt fantastisk dyreliv, lige fra de glubske løver til enorme flokke af vilde gnuer, der galoperer hen over savannen.

Forestil jer, at I kører ud over stepperne, hvor I kan spotte de enorme elefanter og næsehorn, samt de elegante (og lidt klodsede) giraffer, der strækker sig efter blade i trækronerne. Dette er en romantisk oplevelse, I sammen vil huske resten af livet. Her kan I også få nogle helt ekstraordinære billeder til fotobogen.

 

Ballonsafari i solopgangen

Ønsker I en helt særlig ekstra oplevelse på jeres bryllupsrejse, kan I, hvis I rejser til Tanzania eller Kenya, tilvælge ballonsafari.

I bliver kørt mod ballonerne tidligt om morgenen og svæver op mod himlen, mens solens stråler så småt begynder at glimte frem i horisonten. Fra højden kan I opleve savannen der vågner op og dyrene, der begynder at komme frem fra deres skjul.

Gå ikke glip af denne helt unikke oplevelse sammen med den du elsker.

 

Overnatning midt i nationalparkerne

På flere af vores rejser kan I bo i lodges, der er placeret inde i nationalparkerne, omgivet af de vilde dyr. Her kan I nyde en romantisk aften, hvor I kan være heldige at spotte f.eks. zebraer eller antiloper, der vandrer rundt lige uden for jeres lodge.

 

Bryllupsrejse til toppen af Kilimanjaro

Er I et meget aktivt par, kan I give hinanden den ultimative test og se, hvem der kommer først til tops på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro i Tanzania.

Her kan I sammen få en enestående oplevelse, hvor udsigten ud over bjerget og savannelandskabet, som titter frem under skyerne I sammen har passeret, er et syn for guder!  Dette er en bryllupsrejse I aldrig vil glemme!

Se vores rejser til Kilimanjaro.

 

Afslut bryllupsrejsen med en afslappende badeferie

Som afslutning på jeres bryllupsrejse i Afrika, efter I har oplevet de vilde dyr på savannen eller måske er nået til toppen af Kilimanjaro, kan I nyde hinandens selskab på en afslappende badeferie.

I kombination med vores safarirejser, kan du komme på badeferie i Mauritius, Mombasa eller på Zanzibar. Alle tre steder kan I opleve smukke omgivelser med førsteklasses service i en rolig og afslappende atmosfære. Nyd hinanden på de kridhvide sandstrande og i det azurblå vand, hvor I kan opleve smukke koraller og farverige fisk.

 

Få mere information om bryllupsrejser i Afrika

Bryllupsrejser bliver måske en af de bedste rejser i jeres liv, og en bryllupsrejse til Afrika er noget ud over det sædvanlige. Vi vil gerne være med til at hjælpe jer på denne rejse.

Ved særlige lejligheder som dette, tilbydes der på nogle destinationer små goder som lykønskninger til jer. Såsom frisk frugt eller blomster på værelset, en særlig middag for kun jer to eller opgradering af værelset og lignende. Ring til os, så kan vi sammen finde ud af, hvilken af vores rejser til Afrika, der bedst passer til jeres ønsker for jeres ferie og hvilke muligheder der er for at gøre jeres bryllupsrejse ekstra romantisk.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag mellem 9 og 16 og kan kontaktes på mail: info@afrika-safari.dk eller på telefon 89 93 43 89.

 

Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk

 

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!