Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseRejser til Mombasa

Rejser til Mombasa

Når du rejser til Mombasa får du mulighed for at slappe helt af og nyde livet på stranden.

Foruden badeferie er det muligt at komme på masser af spændende udflugter, f.eks. en romantisk aftensejlads ved solnedgang eller lokal byrundtur.

Så glæd dig til en afslappende ferie i Mombasa som afslutning på din safarirejse i fantastiske Afrika.

Populære Rejser: Rejser til Mombasa

Mombasa

Rejs med til Kenyas næststørste by, Mombasa. Mombasa har tilhørt Zanzibar indtil 1663 og er i dag Kenyas største havneby med mere end 1,3 mio. indbyggere.

Her kan du afslutte din ferie med en afslappende badeferie ved poolen på dit hotel eller på stranden ud til det Indiske Ocean. Læg dig til rette på det kridhvide sand, under kokospalmerne, mens de traditionelle ”Dhow” skibe sejler forbi i horisonten.

Hos Afrika-safari.dk kan du rejse til Mombasa som en del af din safarirejse, f.eks. i forbindelse med din rejse til Tanzania eller din rejse til Kenya.

Tag på udflugt i Mombasa

Vi tilbyder forskellige ture, som du kan tilkøbe på din rejse til Mombasa.

 

Rundtur i Mombasa by

Du kan eksempelvis tage på opdagelse i Mombasa by, hvor du enten kan udforske byen på egen hånd eller komme med på en byrundtur, hvor du får set byens højdepunkter, herunder den gamle by, der bærer præg af swahili og arabisk kultur, Fort Jesus museet eller det lokale marked, hvor du finder et væld af lokal mad og krydderier.

Hvis ikke du har fået nok safari, kan du tage med på safari i Tsavo East Nationalpark. Her er der rig mulighed for at se løver, elefanter, zebraer og mange andre af Afrikas mest kendte, vilde dyr.

 

Sejltur i Dhow

Du kan også vælge at tage på sejltur i en traditionel Dhow, hvilket er en karakteristisk træbåd, indrettet med restaurant. Her kan du nyde en god middag med udsigt ud over havet, mens solen går ned i horisonten. Hertil hører musik og drinks, som skaber en hyggelig og romantisk atmosfære.

 

Tur til Wasini Island

Vil du allerhelst bruge din badeferie på snorkling og blive forundret over det rige liv, der befinder sig i havet, kan du også tage med på sejltur til Wasini Island. Her kan du svømme rundt mellem korallerne, eksotiske fisk og farverige havplanter. På sejlturen til og fra øen holder vi godt øje med delfinerne, der holder til i området. Ofte kommer de helt tæt på båden og udfordrer os til en svømmeduel. På denne udflugt vil du også komme med på opdagelse på øen og opleve Swahili kulturen tæt på.

Se hvilke ekstra ture du kan komme på under de enkelte rejser herover.

Overnatningsmuligheder

Når du rejser til Mombasa, overnatter du som udgangspunkt på Severin Sea Lodge. Dette er et rigtig fint hotel, som bæger præg af traditionel afrikansk arkitektur og som er kendt for personalets gæstfrihed. Hotellet ligger direkte ud til det Indiske Ocean, på Bamburi Beach, og byder blandt andet på mulighed for dykning, wellness, restauranter, swimmingpool og golf.

Er du til endnu mere luksus, har du mulighed for at opgradere til et andet hotel. Læs mere om vores overnatningsmuligheder i Mombasa.

Tag med til Mombasa og oplev denne skønne lille oase på Kenyas østkyst.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!