Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejsePestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge er for dig, der vil opleve Afrikas og samtidig bo lækkert og med en god service – midt i den fantastiske natur. Pestana Kruger Lodge er ren nydelse og masser af oplevelser. Drømmer du om en safari i Afrika hvor du ikke går på kompromis med lækre forhold, god mad og afslapning, så kender vi de helt rigtige steder. Vi har sendt mange turister på deres drømmerejse til Afrika, bl.a. på Pestana Kruger Lodge. Ring til os på tlf. 89 93 43 89, så kan vi i fællesskab sammensætte den perfekte rejse til dig.

Populære Rejser: Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge ligger ved en af hovedindgangene til Kruger nationalparken og har en enestående udsigt over landskabet. Du kan fx indtage din morgenmad med udsigten over floden og fra din stol se dyrene der søger ned til det svalende vand.Hotellets store træterrasse, der er hævet over landskabet, danner et helt naturligt samlingspunkt, hvor gæster mødes og kan nyde den fantastiske udsigt og en svalende drink.Hotellet har to lækre pools, jacuzzi og en spa-afdeling der tilbyder lækre behandlinger. Der er golf, squash og tennis og hotellet lækre restaurant serverer á la carte retter og typisk sydafrikanske specialiteter.

Hotellet afholder safariture i åbne biler og tilbyder desuden bush-walks, hvor I kommer til at opleve naturen helt tæt på. Tager I afsted helt tidligt, tilbyder restauranten morgenmad to-go, så I kan nyde Jeres morgenmad mens solen står op og nationalparken.Når dagen går på hæld kan I nyde et lækkert måltid mad og herefter en dejlig drink i hotellets bar og herefter gå til ro på Jeres værelse, der er smagfuldt indrettet, har sin egen terrasse eller balkon, hvorfra i kan opleve dyrene i den store, smukke have, der omkranser hotellet.Pestana Kruger Lodge er Afrika, safari, nydelse og afslapning når det er bedst.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!