Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseNgorongoro Crater

Ngorongoro Crater

Ngorongorokrateret i Tanzania er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og mange beskriver det som et af de steder i Verden man skal se.

Den holdning kan vi hos Afrika Safari kun tilslutte os, og en Ngorongoro Safari er også en del af vores mest populære rejser.

For spørgsmål om safari i Tanzania, ring til vores eksperter på 78 73 24 78.

Populære Rejser: Ngorongoro Crater

Krateret der ligger i den nordlige del af Tanzania er resterne af en udslukt vulkan. For 2,5 mio. år siden havde vulkanen et meget voldsomt udbrud, hvorefter vulkanen sank sammen i den nu 600 m dybe caldera, der i øvrigt er verdens største ikke-oversvømmede caldera.

Vulkanen er en del af den store Great Rift Valley, som er en geologisk aktiv zone, hvor det afrikanske kontinent meget langsomt er ved at blive trukket fra hinanden af bevægelserne i de kontinentale plader.

Det er i dette område man mener mennesket er opstået, og man har i selve Ngorongoro krateret fundet resterne af de første Homo Habilis, der er forgængeren til nutidens mennesker Homo Sapiens.

Området, der tidligere var en del af Serengeti Nationalparken, er nu et selvstændigt naturreservat med fokus på sameksistensen af husdyrhold, vilde dyr og turisme, og blev i 1979 optaget på Verdensarvslisten på grund af den fantastiske natur, de over 50.000 Masai’er der lever i området samt meget tætte bestande af bl.a. gnuer, zebra, elefanter, løver, gazeller og flodheste.

Det er denne kombination af spændende lokalbefolkning og enestående muligheder for at opleve dyrelivet helt tæt på, der har gjort Ngorongoro safari så eftertragtet rejsemål. Har du særlige ønsker til din safari i Ngorongoro krateret så hjælper vores erfarne rejseledere dig med at sammensætte den helt perfekte drømmerejse til dig.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!