Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseNationalparker i Kenya

Nationalparker i Kenya

Kenya i Østafrika er i den absolutte top 3, når det gælder nationalparker og rejsemål for spændende safari i Afrika. På listen over nationalparker i Kenya findes nogle af de mest kendte nationalparker overhovedet, bl.a. Masai Mara, Amboseli og Hell’s Gate. Standarden i parkerne er generelt høj, da der er stor fokus på parkernes værdi, både for landets natur og dyreliv, men i høj grad også for landets økonomi, hvor næsten 5% af landets BNP kommer fra turismen.

Populære Rejser: Nationalparker i Kenya

Hvilken nationalpark i Kenya er din favorit?

Det er ikke uden grund, at Kenya kan byde på nogle af de mest spændende nationalparker og reservater i Østafrika. Naturen er bare noget særligt og der er spændende oplevelser og seværdigheder at fremhæve i alle nationalparker. Vi har dog her valgt at beskrive tre forskellige parker, da de alle tre er yderst populære pga. af mangfoldigheden og de gode chancer for at se vildtet i deres naturlige habitat.

Masai Mara Nationalpark

Masai Mara er opkaldt dels efter den indfødte farverige krigerstamme Masaierne, og dels efter floden, der løber gennem området, Mara. Masai mara er en del af den store Serengeti nationalpark, der egentlig ligger i Tanzania, men som krydser grænsen til Tanzania og bliver til Masai Mara

Læs mere om Masai Mara her.

 

Amboseli Nationalpark

Amboseli Nationalpark ligger midt i den fantastiske Great Rift Valley, hvor du som besøgende virkelig kan opleve de geologiske processer, der foregår på vores klode. Netop her er den Afrikanske kontinentalplade ved at blive trukket fra hinanden, og om nogle millioner af år, vil Østafrika dele sig fra resten af det afrikanske kontinent her.

Læs mere om Amboseli national Park her.

Samburu Nationalpark

Samburu National Park er ikke så kendt som de to øvrige, men er af mange rejsende beskrevet som det bedste sted at se vildtet. Beliggende i den nordlige del af Kenya og gennemløbet af floden Ewaso Nyiro, er området fugtigt og derfor også et rigtig godt sted at se bøfler, flodheste og ikke mindre end 900 elefanter.

Læs mere om Samburu Nationalpark her.

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!