Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseKariega Game Reserve

Kariega Game Reserve

I det østlige Sydafrika, også kaldet Eastern Cape, finder vi denne enestående frodige oase. Kariega dalen er kendt for sin smukke og varierede natur, to store floder, skovklædte bakker og åbne græssletter. Kom tæt på det rige dyreliv og oplev en verden langt fra hverdagen.

 

Populære Rejser: Kariega Game Reserve

Værd at vide om Kariega

Reservatet

I det 19. århundrede blev det meste af jorden i Eastern Cape anvendt til landbrug. Af frygt for at de bosattes familier og husdyr skulle blive angrebet af de vilde dyr i området, blev jagt meget udbredt og dette forårsagede stor skade på mange dyrearter. Det fortsatte desværre langt ind i det 20. århundrede og det er overflødigt at sige at mange indfødte dyr blev stærkt truede og i nogle tilfælde var tæt på udryddelse.

Reservatet blev oprettet for 20 år siden i netop dette område, da dets naturskønne arealer indeholder alt hvad dyrelivet kræver, lige fra buskland til åbne græsområder, våde engdrag og tørre bakkeskråninger.

De 10.000 malariafri ha i Kariega River Valley strækker sig igennem fem forskellige økosystemer som gennemløbes af både Bushmans og Kariega River. Dette enestående landskab danner rammerne om en afvekslende safari, hvor der er mulighed for at se mere end 25 forskellige dyrearter.

Safari

Hvert år besøger mange tusinde gæster Kariega Game Reserve, reservatet byder nemlig på oplevelser som hele familien sent vil glemme.

Mange besøger området først og fremmest for at opleve det man kalder “The big 5”: løver, elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler, på helt tæt hold boltre sig i deres vante rammer. Yderligere kan man være heldig at se flodheste, giraffer, zebraer og mange andre af Afrikas kendetegnende dyr. De traditionelle game drives gennem Kariega Game Reserve foregår i åbne jeeps gennem naturen, hvor man får rig mulighed for at observerer og fotograferer dyrene på tæt hold.

Så glem ikke kameraet der hjemme og tag på udflugt i den vilde natur i de mest storslåede omgivelser!

Gravide og små børn

Er man gravid og i tvivl om man kan rejse, er det en god ide at søge egen læge til råds, for vejledning angående sundhedsrisiko ved rejsen og opholdet og ved den øgede risiko svangerskabet i sig selv medfører. Find mere information på www.sundhed.dk

Ønsker man at rejse med børn er Sydafrika et land med mange gode muligheder. Sydafrikanerne elsker nemlig børn og viser det gerne, så det giver klart anledning til hyggelige oplevelser. Med hensyn til maden skal man heller ikke være bange for om børnene nu lever af sundt nok mad på ferien. Sydafrika er et meget rent land med mange økologiske afgrøder og man kan endda drikke vandet fra hanerne. Langs landevejene ses små gårdudsalg af de lokale friske frugter, egne syltede varer og olivenolier, nødder, tørret frugt samt den lokale vin.

Kariega Game Reserve tager også varmt imod børn og sørger for at de også føler sig velkomne og får fantastiske oplevelser på de udvalgte udflugter.

Klima

Området har et subtropisk klima med milde vintre (maj – september) og varme somre ( Oktober – April) . Klimaet er meget moderat hele året.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!