Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseFotosafari i Afrika

Fotosafari i Afrika

Vi arrangerer IKKE jagtrejser, men kan derimod tilbyde dig en fotosafari for livet. Vores fotosafaris byder på en imponerende natur, og du kommer tæt på de vilde dyr ved hjælp af vores dygtige guider. Vi tager på udkig efter “The Big Five”: løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler i Afrikas populære nationalparker. Betegnelsen “The Big Five” stammer fra storvildtsjægerne, eftersigende de 5 sværeste dyr at jagte, men vi “jager” kun med vores kameraer.

Populære Rejser: Fotosafari i Afrika

Vi arrangerer ikke jagtrejser i Afrika, men kan derimod arrangere spændende fotosafaris i Tanzania, Kenya, Sydafrika, Zambia, Botswana og Uganda. Vi tilbyder desuden vandreture til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
Alle vores safarirejser samt vandreturene til Kilimanjaro kan kombineres med badeferie i Mombasa eller på Zanzibar og Mauritius.

Er du til storbyoplevelser, kan du kombinere din fotosafari i Afrika med eksempelvis Cape Town, Doha eller Dubai.

For spørgsmål om vores fotosafaris i Afrika, ring til vores eksperter på 89 93 43 89. Vi ønsker at give dig en rejseoplevelse for livet!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!