Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseGorillaer Uganda

Gorillaer Uganda

Uganda er uden tvivl det bedste sted i verden at opleve den udrydningstruede bjerggorilla i sine naturlige omgivelser, og et besøg i Bwindi Impenetrable Forrest bliver en oplevelse for livet. Der er ikke garanti for at se gorillaer, men der er garanti for at du får oplevet det mørkeste mørke Afrika, når det er allerbedst. Lad en af vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at skabe en safarirejse du adrig glemmer. Vi kender de rigtige guides og de bedste ture. Ring til os på tlf: 89 93 43 89.

Populære Rejser: Gorillaer Uganda
Bwindi Impenetrable Forrest. Navnet i sig selv siger det meste, for skoven er i sandhed uigenemtrængelig. Derfor foregår gorillatracking i Uganda også til fods, og du skal være godt forberedt med det bedste fodtøj og være klædt på til en tur, der ligger langt fra de klassiske safariture på savannen. Navnet er ikke opstået uden grund, for Bwindi Impenetrable Forrest er ikke alene en af de tætteste skove i verden, men også et af de rigeste økosystemer i Afrika. Her lever mere end 120 forskellige arter pattedyr, 350 fuglearter, 200 sommerfuglearter og en lang række amfibier og krybdyr. Det her er ikke savannen. Det er det mørkeste Afrika.
En del af skoven er udlagt som nationalparken Bwindi Impenetrable nationalpark, som danner et perfekt leveområde for forskellige abearter, særligt chimpanser, colobusaber og ikke mindst halvdelen af verdens tilbageværende bestand af bjerggorillaer.
Parken grænser op til Congo og ligger på kanten af det store riftsystem. Derfor ligger parken også relativt højt, hvilket har betydning for det rige økosystem, og selvom vi ikke kan garantere for, at du får gorillaerne at se, så kan vi garantere, at du får en oplevelse af Afrika, som kun er få forundt. Og vi kan til gengæld godt garantere, at vi kender til de allerbedste guides, der kun har fokus på to ting: Turisternes sikkerhed og respekten for gorillaerne. Drømmer du om at opleve gorillaer i Uganda, og ønsker du på den måde at bidrage til at forbedre gorillaernes levevilkår, og deres udbredelse i fremtiden, så tal med os hos Afrika-safari. Vi har kontakten til de bedste guide, og kun guides der er godkendt til gorillatracking og dermed fungerer som en del af den ihærdige flok af mennesker, der kæmper for bedre levevilkår for gorillaerne.
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!