Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseGorilla Tracking

Gorilla Tracking

Den afrikanske bjerggorilla er blandt verdens mest udrydningstruede dyr, og der er kun ganske få steder tilbage, hvor gorillaerne kan opleves i deres naturlige habitat. Hos Afrika Safari kan vi planlægge de bedste gorilla treks for dig, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. Tal med en af vores dygtige medarbejdere, der ved hvornår tiden er bedst og som kender de bedste guides, der viser dig Gorillaernes levesteder, uden at kompromittere Gorillaernes levevilkår. Ring til os på tlf. 89 93 43 89, så hjælper vi dig med at skabe den bedste rejse med et gorillatrek som højdepunktet.

Populære Rejser: Gorilla Tracking
Drømmer du om at tage på Gorilla trekking skal du være forberedt på, at du kommer på en helt særlig tur, hvor du vil opleve noget af Afrikas tætteste skov til fods. Du kommer ikke tættere på ”det mørke Afrika” end her.Gorillaerne lever dybt inde i junglen, hvor de lever i større eller mindre grupper. Kun helt særlige guides får lov at føre turister til gorillaerne, både for at sikre gorillaernes beskyttelse men også for turisternes sikkerhed. Selvom gorillaerne som udgangspunkt er fredelige, og blot ønsker at leve et stille og uforstyrret liv i junglen, kan de, hvis de føler sig truet gå til angreb. Det sker dog kun yderst sjældent og da de godkendte guides ved, hvordan Gorillaernes skal mødes, er det ikke sket på et trek med en af de godkendte guides.
Gorillatrekking er ikke kun for turisternes fornøjelse. Pengene, der tjenes på at føre turister ind i skoven og lade dem opleve Gorillaerne i deres naturlige omgivelser, går til at sikre Gorillaernes fremtid. De fleste med en smule interesse for Gorillaer kender Dian Fossey fra filmen ”Gorillas in the mist”, baseret på bogen af samme navn, skrevet af Fossey tilbage i 1983. Den dag i dag er der stadig stor fokus på forbedringer af Gorillaernes levevilkår, både i form af bekæmpelse af krybskytteri og rehabilitering af gorillaer hold i fangeskab.Derfor er Gorilla tracking heller ikke billigt. Det er en oplevelse kun få er forundt, og det vil blive et minde for livet. Derfor er det også en oplevelse for dem, der ønsker at bidrage til at styrke gorillaerne i fremtiden og som har forståelsen for, at gorillatracking sker på Gorillaernes vilkår.
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!