Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseFamilierejser

Familierejser

Få minder for livet og tag familien med på en uforglemmelig rejse til Afrika, som byder på store oplevelser for både børn og voksne.

Kom helt tæt på det vilde dyreliv med elefanter, giraffer og løver, og oplev de utrolige naturområder med savanner, strande og enorme nationalparker.

Tag på rejse med familien og få en unik mulighed for at opleve den fantastiske afrikanske natur og kultur.

Populære Rejser: Familierejser

Spektakulære oplevelser for både store og små

Hop ind i firehjulstrækkeren med børnene på bagsædet og oplev Afrikas rige dyreliv med en kikkert i hånden. Tag på udflugt i en af de mange afrikanske nationalparker og udforsk den smukke natur.

Kravl op i en varmluftsballon og oplev det storslåede afrikanske landskab fra fugleperspektiv. Nyd bagefter det skønne afrikanske klima med en afkølende dukkert på en af de børnevenlige strande i Det Indiske Ocean.

Afrika er i den grad et fascinerende kontinent for hele familien, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan opleve på rejsen.

Men hvor i Afrika skal turen gå til? Uanset hvilket land I vælger, er I sikret en uforglemmelig familierejse med et eventyrligt dyreliv og unikke naturscenerier, som gør Afrika til den perfekte feriedestination for hele familien!

 

Dyreliv og spændende kultur i Sydafrika

Nogle af vores rejser til Sydafrika er særligt velegnede til dig, der rejser med børn. To af vores ture tager dig med til malariafri Kariega Game Reserve, hvor du kan opleve Sydafrikas vilde dyreliv, kultur og smukke sandstrande på vores malariafri familiesafari.

På denne 9-dages rejse er der masser af oplevelser for hele familien, herunder:

  • Safariture i Kariegas fantastiske natur i åbne safaribiler, hvor I vil opleve det rige dyreliv og det enestående landskab.
  • Børnevenlig indkvartering i et indhegnet område på Main Lodge i Kariega med pool og udsigtsaltan, hvorfra det er muligt at spotte dyr, som går rundt i reservatet.
  • Vandsafari hvor I kommer helt tæt på det vilde afrikanske dyreliv på Kariega floden.
  • Kanotur og besøg på et lokalt leopard- eller næsehornsprojekt, hvor lokale forsøger at hjælpe de vilde dyr til en bedre tilværelse.

 

Badeferie og Fly-in Safari i Kenya

Tag hele familien med på en rejse til Kenya og oplev de kridhvide sandstrande i Mombasa og vilde dyreliv i Kenyas unikke nationalparker. Den 14-dages rejse til Kenya er en skøn blanding af safari og badeferie og har meget at byde på for hele familien.

I kommer blandt andet til at opleve:

  • Kenyas enestående sandstrande i Mombasa, hvor I kan slappe af inden at safarieventyret begynder. Fra det 4-stjernet hotel Severin Sea Lodge har I direkte adgang til det Indiske Ocean, hvor I kan snuppe en dukkert på Bamburi Beach.
  • Efter et par dage med afslapning i Mombasa går turen til Masai Mara nationalpark, som ligger 2,5 times flyvetur væk. Her kommer I helt tæt på Kenyas utrolige dyreliv og spektakulære landskab.
  • Efter fire dage fyldt med safarioplevelser, står den endnu engang på afslapning og underholdning i Mombasa, hvor hele familien kan opleve det azurblå hav, store palmer, unikke koralrev, spændende kultur og den livlige havneby.

 

Tillægsudflugter i Afrika

Hvis I ønsker endnu flere oplevelser end dem, der allerede er inkluderet i rejsen, tilbyder vi forskellige tillægsudflugter. Udbuddet afhænger af, hvor i Afrika turen går til og hvor gamle jeres børn er.

Tilvælg eksempelvis en fantastisk ballonsafari i Kenyas Masai Mara, hvor I kan svæve lydløst hen over savannen og opleve Afrikas utrolige natur og dyreliv fra oven, mens solen står op i horisonten.

Hvis I vil have en ekstra god afslutning på jeres safarirejse i Sydafrika, kan I kombinere turen med en storbyferie i smukke Cape Town, badeferie på unikke Mauritius eller med en helikoptertur over Victoria Falls, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt.

Læs mere om pris og tjek minimumsalder på tillægsudflugterne under de forskellige rejser.

Hvis du har spørgsmål om familierejser

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter. De sidder klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag, undtagen helligdage, mellem kl. 9.00 og 16.00.

Du kan kontakte os på telefon 89 93 43 89 eller via mail: info@afrika-safari.dk.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!