• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Etosha National Park

Besøg den enestående nationalpark Etosha, hvis berigende dyreliv kan forundre enhver! Oplev en helt anden verden og se hvordan dyrene har tilpasset sig den barske natur! Etosha betyder “Great White Area” hvilket henviser til parkens enorme sandslette i midten af parken, som er så stor den kan ses fra rummet. Mød bl.a. ørkenelefanter, løver og giraffer på jeepsafari ud i det rustikke terræn som byder på overraskelser for dem som holder øjnene åbne!

Populære Rejser: Etosha National Park

Planlæg din tur til Etosha Nationalpark

Tager du en tur til det nordvestlige Namibia, er det 100% det hele værd at besøge Etosha Nationalpark, som byder på oplevelser du sent vil glemme. Parken er 22.270 km2 stor og har eksisteret siden 1907. Parken er hjemsted for hundredvis af arter af pattedyr, fugle og krybdyr, herunder flere truede arter som fx de sorte næsehorn.

 

Parken har åben hele året, så du kan vælge at tilrettelægge din ferie efter følgende planering:

Jan – Feb – Mar: Typisk sæson for regn om eftermiddagen, dyrene kælver stadig og de kommer ikke så ofte til de mest kendte vandhuller da der er vand at finde over hele parken.

Apr – Maj: Regn falder fortsat i april. Det er en ret interessant periode for springbukkene og impala da de oftest føder igen i slut april og starten af maj.

Jun -Jul -Aug: Dette er typisk vintermåneder og parken vil begynde at blive tør. Dyrene vil begynde at flokkes tilbage mod vandhullerne og de bedste observationer er midt på dagen.

Sep – Nov: Dette vurderes til at være de bedste måneder at observerer dyrelivet på, da det bliver varmt og parken er meget tør i perioden og specielt når rovdyrene har unger at brødføde vil man kunne se aktivitet på sletterne.

Dec – Jan: Regenen vender tilbage og parken begynder at vise liv som græsset bliver grønt. Det er ikke ualmindeligt at se flokke af trækfugle i disse tider såsom flamingoerne som er på vej mod Makgadikgadi for at yngle.

 

Så gå ikke glip af Etosha Nationalparks forunderlige natur og dyreliv.

 

Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.