Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseAmboseli National Park

Amboseli National Park

Amboseli Nationalpark i Kenya er stedet for dig, der gerne vil opleve elefanterne i deres naturlige habitat. Her har man siden 1972 i samarbejde med lokale masaier haft stor fokus på at forbedre levevilkårene for elefanterne, og det er her du har størst chance for at se det majestætiske dyr.

Har du spørgsmål til Amboseli Nationalparken og en eventuel safari her, så tag endelig kontakt til en af vores eksperter på området på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Amboseli National Park

Amboseli Safari

Nationalparken Amboseli er efter sigende det bedste sted i Afrika, hvis man gerne vil se elefanter. Desuden får du her den bedste oplevelse af Mount Kilimanjaro, verdens højeste fritstående bjerg. Oplevelsen bliver faktisk kun bedre, hvis du står på bjerget.

Det er netop kombinationen af rigt dyreliv, enestående natur og geologi og en spektakulær fornemmelse af Østafrika når det er bedst, der har gjort Amboseli til en af de mest besøge nationalparker i Kenya.

Fra Observation Hill får du en helt fantastisk udsigt over området, særligt den store sump og du vil med stor sandsynlighed også kunne se elefanterne herfra. Udover store flokke af elefanter, finder du her flodheste, bøfler, impala, zebra, gnu, giraffer, hyæner og geparder – og ikke mindst huser de to store sumpområder et meget stort antal fugle, bla. store flokke af pelikaner.

Amboseli huser et af Afrikas største projekter, når det kommer til elefanter. Det er det længstvarende projekt nogensinde, og siden opstarten i 1972 har mere end 1700 forskellige elefanter været igennem projektet, der har til formål at kortlægge elefanternes sociale adfærd og gruppedynamikker. Projektet og den generelle store fokus på elefanternes liv, har bevirket, at kun meget få krybskytter har huseret i området, da også lokalbefolkningen, masaierne, hjælper til i beskyttelsen af dyrene.

Masaier er den største befolkningsgruppe i området. De er en semi-nomadisk krigerstamme, kendt for deres farverige kapper og udsmykning. På trods af deres krigeriske afstamning, er masaierne både gæstfri og venlige, og byer gerne Amboseli safari turister velkomne i deres landsbyer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!