• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideOne & Only Cape Town
One & Only Cape Town
Cape Town
Pris for opgradering, 4 nætter:
Marina Harbour Room Pr. person:  12.600 kr.

Skal det være virkelig godt, skal du opgradere til One & Only Cape Town. Det er uden tvivl et af byens allerbedste hoteller, og måske er det endda mere korrekt at kalde One & Only for et resort. Indimellem bliver du i tvivl om, hvorvidt du egentlig stadig er midt i Sydafrikas travle storby Cape Town, eller om du faktisk er havnet på et luksuriøst tropisk resort.

Resortet ligger et stenkast fra Cape Towns travle og populære Waterfront, hvor du finder alt fra restauranter og barer til butikker og en række forskellige aktiviteter – hvis du da overhovedet har lyst til at forlade dit resort.

Spaen og swimmingpoolen ligger på sin egen ø i havnen og er nærmest omgivet af en tropisk have – midt i byen. I loungen kan du nyde en cocktail med udsigt til Table Mountain, mens du venter på dit bord på Afrikas eneste Nobu restaurant – den er populær, så bestil bord i god tid.

Har du børnene eller teenagerne med, er der masser af aktiviteter til dem. Mindre børn bliver medlemmer af resortets ”kids club”, mens større børn kan tage med på udflugter og prøve kræfter med klatrevægge, bowling eller skøjtebaner.

Værelserne på hotellet er blandt de allerstørste i byen, og fælles for dem alle er, at de har egen balkon, Nespresso-maskine, fladskærms-tv, badekar og udsigt til det pulserende liv på havnen.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.