• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideTownship tur til ”Coloured” Township
Township tur til ”Coloured” Township

Der er mange etniske grupperinger i Sydafrika – en af dem er ”farvede”. De er i generelt mindretal i landet, men netop i og omkring Cape Town udgør ”farvede” ca. 45% af befolkningen. Mange af dem bor i såkaldte ”uformelle bosættelser”, som du i dag får mulighed for at besøge sammen med en lokalkendt guide. Du får et enestående indblik i kulturen og hverdagslivet for netop denne befolkningsgruppe.

Du besøger District Six Museum – med mindre det er søndag, hvor museet er lukket, så deltager du i stedet i en gospel gudstjeneste i en lokal kirke.

Du kører gennem byen til området, Strandfontien og hører om 9 Miles Surfing Club. Her besøger du to uformelle bosættelser. I den ene besøger du en shebeen (en ”smuglerkro”), hvor du kan smage den (meget!) lokale ananasøl, og i den anden bosættelse er der frokostpause, og du har mulighed for at spise på en lokal cafe, så du er med til at støtte lokallivet.

Om eftermiddagen er der besøg ved Nine Miles Surfing Project. Projektet er henvendt til børn og unge, og er drevet af den lokale surfer, Nigel. Ofte mangler børn i disse uformelle bosættelser retning, rollemodeller og selvtillid. Nigel lærer dem at surfe. Det kræver vedholdenhed og disciplin at blive en god surfer – og det giver selvtillid og hjælper med til at holde dem på rette spor i livet.

Prisen gælder ved bestilling samtidig med rejsen:
Pr. person:  1.565 kr.

Relaterede rejser

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.