Tlf. 89 93 43 89 | Snak med en Afrika-specialist
Alle hverdage 9-16
Menu
HomeRundrejser i AfrikaBotswanaSafari i Botswana & Zambia
11 dage:

Safari i Zambia & Botswana

Højdepunkter på denne rejse:

Zambezi floden, sunset cruise på Chobe floden, Chobe Nationalpark, Moremi Game Reserve, sejltur i mokoro på Okavango deltaet.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Livingstone t/r inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 2 overnatninger i Zambia inkl. morgenmad
 • 6 overnatninger i Botswana inkl. helpension
 • Morgensafari i Chobe Nationalpark
 • Sunset Cruise på Chobe River
 • Sejlture i traditionel mokoro kano i Okavango deltaet
 • Morgensafari i mokoro
 • Guidede bush walks
 • Morgensafari og sunset safari i Moremi Game Reserve
 • Afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
Enkeltværelsestillæg 9.000 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

Botswana er en autentisk perle og langt mindre turistet end de store safarilande, hvilket kun vil gøre oplevelsen større. Landet byder på fantastiske naturskatte og landskaberne spænder fra det frodige Okavango Delta i nord til Kalahari-ørkenens røde sandklitter i syd.

Denne rejse starter i Zambia, hvor du bor på bredden af Zambezi floden med en fantastisk udsigt til tågesløret fra Victoria Falls. Med færge sejler du til Botswana, hvor du undervejs får oplevelsen af at besøge hele tre lande, da du krydser grænserne til Namibia, Zambia og Botswana.

I Botswana venter dig et sandt eventyr. Du skal på sunset cruise på Chobe river, opleve det ikoniske afrikanske dyreliv i Chobe Nationalpark og Moremi Game Reserve og på sejltur på verdens største indlandsdelta Okavango i en traditionel mokoro.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang med natfly fra Danmark til en lufthavn i Europa og videre til Sydafrika. Ankomst i Johannesburg og derefter videre til Livingstone i Zambia.

Dag 2: Ankomst til Livingstone
Dag 2: Ankomst til Livingstone

Vores engelsktalende guide byder os velkommen i Livingstone, hvorefter vi kører på en spændende tur gennem Livingstone Town til vores lodge, Zambezi Waterfront.

Lodgen ligger lige ud til Zambezi floden, og vi kan nyde dyrelivet langs flodbreden med udsigt mod tågesløret fra Victoria Falls 4 km nede af floden.

Overnatning Zambezi Waterfront 

Dag 3: Zambezi floden og Victoria Falls
Dag 3: Zambezi floden og Victoria Falls

Efter morgenmaden kan der bestilles ture til Victoria Falls – både til Zambia siden og Zimbabwe siden. Fra Zimbabwe siden kan du gå en spektakulær tur langs kløften modsat vandfaldet, og se direkte over på vandmasserne og regnbuerne som dannes i tågesløret af vandsprøjt. Fra Zambia siden får du en fantastisk udsigt langs vandfaldet fra skoven.

Victoria Falls er et af verdens mest spektakulære vandfald. Det er 1,6 kilometer bredt og består af syv vandfald, som hvert minut sender 500 millioner liter vand ned i den ca. 100 meter dybe slugt. Tågesløret fra de enorme vandfald kan ses på hele 20 kilometers afstand, og skaber de fantastiske regnbuer foran vandfaldene.

Under dit ophold ved Victoria Falls har du mulighed for at tilkøbe forskellige tilvalgture. Hvad med at se Victoria Falls fra oven i en helikopter? Eller hvad med en Sunset Cruise på Zambezi floden?

Herunder kan du se et udvalg af mulige tilvalgsture.

Overnatning Zambezi Waterfront 

Dag 4: Sunset Cruise på Chobe floden
Dag 4: Sunset Cruise på Chobe floden

Efter morgenmaden kører vi med bil til færgen mod Botswana. Ude på floden får vi oplevelsen af at besøge hele tre lande, da vi krydser grænserne til Namibia, Zambia og Botswana. Fra færgelejet i Botswana kører vi direkte til Kubu Lodge.

Eftermiddagen byder på en sunset cruise på Chobe River. Her får vi mulighed for at komme tæt på store elefantflokke og måske løver, geparder, aber, fugle, giraffer, bøfler, zebraer, flodheste, krokodiller, hyæner og talrige antilopearter.

Overnatning Kubu Lodge 

Dag 5: Safari i Chobe National Park
Dag 5: Safari i Chobe National Park

Vi kører på en tidlig morgensafari i landets primære vildtreservat, Chobe National Park, der er halvanden gang større end Sjælland. Botswanas regering satser på bæredygtig turisme, og vi oplever derfor en uspoleret og spændende natur med et fantastisk, righoldigt og ustresset dyreliv. Bøfler, elefanter, løver, geparder og leoparder kan blandt andet opleves i Chobe Nationalpark. Læg også mærke til det utrolige fugleliv på denne tur – bl.a. Botswanas smukke nationalfugl, ellekragen.

Om eftermiddagen tager vi på endnu en game drive i Chobe National Park.

Overnatning Kubu Lodge 

Dag 6: Safari og Sunset Cruise i Chobe National Park
Dag 6: Safari og Sunset Cruise i Chobe National Park

Efter morgenmaden tager vi igen ud på en game drive i de spektakulære naturomgivelser.

Senere tager vi på sunset cruise på Chobe River, der udgør parkens nordlige grænse. Sejladsen giver os rig mulighed for at komme tæt på dyrelivet langs floden.

Overnatning Kubu Lodge 

Dag 7: Guidet bush walk og aftensafari i Moremi Game Reserve
Dag 7: Guidet bush walk og aftensafari i Moremi Game Reserve

Efter morgenmaden bliver vi kørt til Kasane Airport. Herfra tager vi på en naturskøn flyvetur som bringer os til den østlige del af Okavango deltaet, hvor Moremi Game Reserve ligger. Vi får frokost og tid til at nyde udsigten over Khwai River fra Sango Camp, og om eftermiddagen tager vi på safari i det overraskende varierede Moremi vildtreservat. Deltaets permanente vådområder gør Moremi til et frodigt og varieret paradis for det usædvanligt rige dyreliv. Safarien fortsætter efter solnedgang, og giver dermed unik mulighed for at opleve det aktive dyreliv efter mørkets frembrud. Her er mulighed for at se elefanter, bøfler, leoparder, geparder, løver, hyæner, sjakaler, giraffer og et utal af andre arter.

Efter aftensmaden kan du fra Sango Camp nyde dyrelivet ved floden.

Overnatning Sango Camp 

Dag 8: Mokoro sejlads og safariture
Dag 8: Mokoro sejlads og safariture

Vi bliver vækket tidligt, og efter en kop kaffe sejler vores guides os i mokoro ud til de omkringliggende øer. Det giver en særlig oplevelse at glide stille gennem vandet og komme helt tæt på naturen og det aktive dyreliv i de relativt kølige morgentimer.

Vi vender tilbage til Sango Camp, hvor vi spiser morgenmad og samler kræfter, for om eftermiddagen skal vi på safari i firehjulstrækker. Husk kamera og kikkert hele dagen!

Efter en dag fuld af oplevelser spiser og overnatter vi på Sango Camp.

Overnatning Sango Camp 

Dag 9: Morgensafari, bush walk og aftensafari i Moremi Game Reserve
Dag 9: Morgensafari, bush walk og aftensafari i Moremi Game Reserve

Denne dag får vi god mulighed for at opleve dyrene mens de er mest aktive. Vi bliver vækket tidligt med kaffe og småkager og tager på safari allerede inden morgenmaden. Vi vender tilbage til Sango Camp, hvor vi spiser morgenmad og samler kræfter, for om eftermiddagen skal vi på en spændende bush walk, som giver enestående mulighed for at komme tæt på naturen.

Om aftenen tager vi på safari i firehjulstrækker, og udnytter igen den faldende temperatur omkring solnedgang til at se dyrelivet, når det er mest aktivt. Husk kamera og kikkert hele dagen!

Efter en dag fuld af oplevelser spiser og overnatter vi på Sango Camp.

Overnatning Sango Camp 

Dag 10: Tilbage til Livingstone
Dag 10: Tilbage til Livingstone

Efter morgenmaden siger vi farvel til Moremis storslåede natur, og flyver til Kasane lufthavn. Herfra bliver vi kørt i bil til Livingstone Airport og flyver hjemad.

Dag 11: Tilbage i Danmark
Dag 11: Tilbage i Danmark

Efter et flyskift i Europa får vi ved frokosttid dansk grund under fødderne igen.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.