• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Botswana

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safari i Botswana. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Chobe Marina Lodge

Chobe National Park

Midt i Kasane by i gåafstand til butikker, banker og supermarkeder og kun få minutters kørsel fra indgangen til Chobe National Park finder man den dejlige 4-stjernede lodge, Chobe Marina Lodge.

På den pragtfulde terrasse med udsigt til Chobe River kan du nyde din morgenmad under de skyggefulde træer, inden du begiver dig afsted på dagens oplevelser. Det unikke ved safarioplevelser i Chobe National Park er, at man her både har mulighed for traditionelle gamedrives på land, men også har mulighed for at opleve naturen og dyrelivet fra vandsiden på et cruise på Chobe floden.

I de stille eftermiddagstimer, når solen står højt på himlen kan du slappe af ved det dejlige poolområde med god plads til liggestole og poolbar.

De 60 rummelige værelser har alle aircondition, loftvifte, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, køleskab og myggenet over sengene.

Lodgen har to restauranter, spa og to barer, hvoraf den ene er perfekt til en ”sundowner” med udsigt til floden og solen, der går ned over nationalparken.


Chobe Safari Lodge

Chobe Nationalpark

Lige uden for Chobe National Park finder du det firestjernede Chobe Safari Lodge. Lodgen er det perfekte udgangspunkt for besøg i Chobe nationalparken – uanset om du drømmer om traditionel gamedrive. eller om du er mere draget af et cruise på Chobe-floden. Lodgen ligger nemlig helt ned til floden med egen anløbsbro, og på landsiden grænser den op til Chobe nationalparken. Du har altså det bedste af begge verdener lige omkring dig. Der er 10 minutters kørsel til lufthavnen, og på 5 minutter kan du gå ind til Kasane, hvor der er banker, supermarkeder og souvenirshops.

Chobe Safari Lodge har 76 værelser i forskellige størrelser, så her er plads til både parret, solorejsende og familier.

Alle værelser har udsigt til Chobe floden enten fra balkonen eller fra terrassen. Derudover er der eget bad og toilet, aircondition, TV, sikkerhedsboks, te- og kaffefaciliteter, minibar og myggenet over alle sengene.

Lodgen har egen restaurant, som serverer lækre nationale og internationale retter og vegetarmad.

Her er stor pool, bar og et hyggeligt udsigtsområde nede ved floden.

Et rigtig dejligt lodge til en god pris!

Vil du hellere bo inden i selve nationalparken, anbefaler vi, at du opgraderer til Chobe Game Lodge. Det er det eneste lodge, som er beliggende i selve Chobe National Park. Vælger du at opgradere, anbefaler vi, at du bruger tiden på og omkring lodgen og ikke tilkøber en dagstur til f.eks. Victoria Falls.


Chobe Game Lodge

Chobe Nationalpark

Chobe Game Lodge er det eneste lodge, som ligger inde i selve Chobe nationalparken. Lodgen ligger lige ned til Chobe floden og er omgivet af dyreliv og fantastiske naturoplevelser på alle sider.

Her er en 250 meter lang boardwalk langs floden med en række udsigtsplatforme med bløde stole, halvskygge og en uforlignelig udsigt til Chobe floden med sin store variation af dyr. Nyd solnedgangen med en kølig drink i hånden – der er næsten ikke noget smukkere i verden end en solnedgang fra Chobe National Park.

Hele lodgen er smukt indrettet i maurisk stil med hvælvede lofter, lanterner, store puder og en skøn og smagfuld blanding af neutrale og skrappe farver. Lodgen har fire restauranter, to barer, 6 loungeområder, en lille butik, pool, spa, boma – og en stor have med masser af plads.

De 44 værelser har alle front mod floden, egen terrasse, aircondition, sikkerhedsboks, gratis minibar, te- og kaffefaciliteter, lommelygte, paraply – ja, det er tænkt på det hele!

Der er gratis wi-fi på hele lodgen.

Pris for opgradering:
Opgradering fra Chobe Safari Lodge i 3 nætter med fuld pension, drikkevarer, minibar, transport fra og til lufthavnen og mulighed for at deltage i en række forskellige aktiviteter såsom game drive og flodsafari. Pr. person:  7.460 kr.

Cresta Maun Resort

Maun

Ca. 10 km uden for selve Maun finder du Cresta Maun Lodge. Hotellet et kategoriseret som trestjernet, men kvaliteten er efter vores mening bestemt firestjernet.

Her er 83 værelser, som alle har udsigt mod haven og floden. Når floden flyder, er der et rigt fugleliv i haven omkring hotellet.

Alle værelser er moderne indrettet i lyse farver og med køleskab, te- og kaffefaciliteter, aircondition, fladskærms-tv og gratis Wi-Fi. En virkelig dejlig ting ved værelserne på Cresta Maun er de mange muligheder for at lade kameraer og mobiltelefoner op. Det er der brug for – man tager nemlig gerne hundredvis af billeder i Botswana.

Hotellets hyggelige loungeområde er holdt i naturmaterialer og lyse farver, og med hyggelige sofaområder på terrassen indbyder stedet til en kold drink, mens du sender billeder til dem derhjemme. Trænger du til at blive kølet af, kan du hoppe en tur i poolen og dase i en liggestol bagefter.

Restauranten byder på både a la carte menu og buffet, og maden er super lækker og veltilberedt – meget ofte af lokale råvarer.


Maun Lodge

Maun

Maun Lodge ligger ca. 10 minutters kørsel fra centrum af byen. Lodgen byder på 140 værelser af forskellige størrelse og standard – her er noget for alle.

Det virkelige trækplaster på Maun Lodge er bar- og restaurantområdet, som er rigtig hyggeligt. Begge dele er centreret omkring en udendørs bålplads, hvor der er om aftenen ofte bliver tændt bål, så man spiser middag i flammerne skær.

Lodgen byder også på en hyggelig lille pool med liggestole omkring, som i Mauns – ofte – varme klima er meget forfriskende sidst på dagen.


Teltlejr i Khwai-området

Okavango

Find din indre eventyrer frem og oplev Okavango-deltaet på den eneste rigtige måde; under kanvas med elefanter, impalaer og løver, der brøler om natten, fuglekvidder, der vækker dig om morgenen og en kold øl omkring bålet om aftenen med udsigt til den mest vidunderlige stjernehimmel.

Teltet, du overnatter i, er ca. 12 m² stort og lavet af kraftigt kanvas med store vinduer. Der er ståhøjde, solcellelamper, garderobestativ og naturligvis myggenet for alle vinduer og døre. Udenfor teltet er der et lille skyggefuldt overdække med bord og stole, så du kan nyde udsigten til naturen omkring dig. Du sover på en komfortable feltseng med en dejlig blød madras, rigtige dyner og puder og et lille natbord ved siden af. I direkte forlængelse af dit telt, har du dit eget bush-badeværelse med brusebad og toilet. Der er ikke elektricitet eller rindende vand i teltet, og toilettes skyllefunktion består af en bunke jord og en lille skovl – men der ER et toilet! Flere gange om dagen forsynes du med varmt vand og kan vaske dig i et lille bassin, som står i et stativ udenfor teltet. Hvis du har set filmen ”Out of Africa” ved du præcis, hvordan det foregår. Om eftermiddagen bliver der varmet vand, som bliver hejst op i en spand med et brusehoved nedenunder, så du kan få dit dejligt varme brusebad. Det er primitivt, men komfortabelt, og vigtigt af alt; det er overnatning på naturens præmisser, hvor du ikke efterlader nogle spor, mens du kommer helt tæt på dyrelivet i deltaet.

Måltiderne nydes i messeteltet, og maden er god! Frisklavet, smagfuld og mættende – man bliver nemlig utrolig sulten af at være på safari. Der er naturligvis både kolde øl og vin til maden, hvis du ønsker det, og hele dagen er der te og kaffe på kanden.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Pernille G. Kristensen

Skriv til:
info@afrika-safari.dk

Ring til:
89 93 43 89

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.