TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE

Safari & Zanzibar

Kombiner din safari med en uforglemmelig rejse til Zanzibar og oplev de kridhvide sandstrande, svajende palmer og afslappende kultur på den eksotiske ø.

Safari og Zanzibar er en fantastisk kombination af vilde dyr, gudesmuk natur og badeferie!

Se alle vores pakkerejser med safari og Zanzibar herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

Safari & Zanzibar
Safari & Zanzibar

Safari & Zanzibar

Kombiner din safari med en uforglemmelig rejse til Zanzibar og oplev de kridhvide sandstrande, svajende palmer og afslappende kultur på den eksotiske ø.

Safari og Zanzibar er en fantastisk kombination af vilde dyr, gudesmuk natur og badeferie!

Se alle vores pakkerejser med safari og Zanzibar herunder.

Hvis du har spørgsmål, så ring til vores rejsekonsulenter på 89 93 43 89.

ForsideSafari & Zanzibar
Vores safari & Zanzibar-rejser

Hvorfor skal du kombinere safari og Zanzibar?

Når du kombinerer safari og badeferie får du det bedste af to verdener. Og på en rejse med safari efterfulgt af badeferie på Zanzibar, får du altså en enestående mulighed for at udforske det spændende, afrikanske dyreliv og en eksotisk paradis-ø på én og samme rejse.

Hvad kan du opleve på en rejse til Zanzibar

Uanset hvilken safari/Zanzibar-kombination, du vælger, slutter/starter du rejsen på Zanzibar.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean tæt på Tanzanias fastland, hvilket gør området til et tropisk paradis med frodig natur og enestående landskaber. Ø-gruppen er kendt for sine unikke sandstrande og fantastiske koralrev, og du har rig mulighed for at lade op og nyde de smukke omgivelser.

På Zanzibar kan du desuden lave mange ting, der ikke involverer strand, f.eks. kan du komme helt tæt på Zanzibars kultur i hovedbyens gamle bydel Stone Town, som byder på både unik historie og kulinariske madoplevelser.

3 grunde til, at du skal kombinere safari med Zanzibar

1. Oplev enestående og spektakulær natur i nationalparker som Serengeti, Tarangire eller Nyerere, som du kan opleve i Tanzania eller Masai Mara, Amboseli og Samburu, som vi tilbyder i Kenya. Begge er blandt verdens bedste safaridestinationer.

2. Glæd dig til at komme helt tæt på det afrikanske dyreliv, der bl.a. byder på store kattedyr som løver, leoparder og geparder, elefanter, flodheste, gazeller, giraffer og mange, mange flere. Måske du er heldig at blive vidne til spændende jagtscener eller fænomener som den store gnumigration, der foregår hvert eneste år.

3. En rejse til Zanzibar giver dig en fantastisk mulighed for at slappe af under palmerne på Zanzibars enestående strande, der byder på kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og spændende kultur og lokale markeder i den spændende, gamle bydel, Stone Town.

Kombiner safari i Tanzania med Zanzibar

Kombinationen med Tanzania & Zanzibar er blandt vores bedst sælgende rejser.

På en safari i Tanzania venter der et imponerende dyreliv og en varieret natur med både bjerge, naturreservater og indsøer.

3 højdepunkter på safari i Tanzania:

  • Tanzanias forbløffende dyreliv og imponerende nationalparker, f.eks. de uendelige sletter i Tanzanias mest berømte nationalpark, Serengeti
  • Vågn op til lydene af det lokale dyreliv, når du overnatter i wild camps – en lejr midt i den tanzaniske natur
  • Kom tæt på kulturen på et møde med de rødklædte masaier, f.eks. i Osiligilai Maasai Lodge, hvor du får indblik i masaiernes skikke og traditioner

Kombiner safari i Kenya med Zanzibar

Tag til Kenya og Zanzibar og få en enestående mulighed for at kombinere en af verdens ældste safaridestinationer med enestående ø-paradis.

En safari i Kenya er for dig, der gerne vil opleve en traditionel og eventyrlig safaridestination med stor variation i natur og dyreliv.

3 højdepunkter på safari i Kenya:

  • Oplevelser i magiske nationalparker, f.eks. de smukkeste solnedgange i Masai Mara eller udsigten til Kilimanjaro i Amboseli
  • Unikke dyreoplevelser, f.eks. de specielle fem i Samburu Nationalpark, den store migration af gnuer og zebraer ved Mara-floden og store flokke af elefanter i Amboseli
  • Udforsk fantastiske Nairobi og spis frokost i Karen Coffee Garden efterfulgt af besøg på det legendariske Karen Blixen Museum

Har du spørgsmål til vores safari & Zanzibar-pakker?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring fra vores destinationer og sidder klar til at besvare på spørgsmål om vores destinationer.

Vi ser frem til at hjælpe dig på dit livs rejse.

TourCompass – Kom helt tæt på!

Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14