TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerJulerejser til Afrika

Julerejser til Afrika

11.07.2018  |  opdateret: 04.01.2024
Vis alle indlæg

 

Jul ved det indiske ocean

Drømmer du om at rejse i julen?

Undslip den danske kulde og tag til den afrikanske sommer.

For mens vi har kulde, regn, sne og slud, er der sol og sommer, samt masser af oplevelser i vente på vores afrikanske destinationer i december.

Hvilke afrikanske lande skal jeg besøge over julen?

I december måned er det sommer på vores afrikanske destinationer.

Vi giver dig 3 destinationer herunder, der er perfekte at besøge julemåneden. 

Tanzania i december

Zebra

Tanzania er et fantastisk safariland året rundt. Men december er blandt årets varmeste måneder.

Fra midten december er ”den lille regntid” som regel overstået, og du kan forvente masser af solskin, samt et frodigt, grønt landskab i Tanzanias mest kendte park, Serengeti Nationalpark.

Gnuernes vandring er i december nået til den sydlige del af Serengeti og Ngorongoro-krateret. Det betyder, at her er masser af dyr, og hvis du er heldig, også dramatiske game drives, hvor du kan opleve rovdyrenes jagt efter føde. Giv dig selv en ekstra julegave og oplev Serengetis dyreliv fra oven på en fantastisk ballonsafari.

December er desuden en af de bedste måneder at opleve fugle i Tanzania. Masser af fugle er migreret til Tanzania for at overvintre, inden de igen vender tilbage til Nordafrika og Europa.

Kunne du tænke dig at byde det nye år velkomment med en drink i hånden i vandkanten eller i poolen? Så afslut safarirejsen og juleferien på kridhvide sandstrande på Zanzibar, ud for Tanzanias kyst. Brug dine dage på de smukke sandstrande eller ved resortets pool, eller tag på dagstur ind til Zanzibars gamle bydel Stone Town, hvor der er masser af oplevelser i vente.

3 bud på juleferie i Tanzania:

Sydafrika i december

Naesehorn i Kruger Nationalpark

Et besøg til Sydafrika i december er et besøg til sommer og sol, uanset om du er til safari, storby, strand eller natur.

Selvom december faktisk er regntid i Kruger Nationalpark, så viser parken sig fra sin mest billedskønne side med sin frodige, grønne og virkelig smukke natur. Dyreliv finder du året rundt! Men fra slut november er det også muligt at opleve små dyrebørn og et spændende udvalg af overvintrende fugle.

Sydafrika er også hjem for en af verdens smukkeste kyststrækninger, der har fået navnet Garden Route. Glæd dig til at opleve nogle af højdepunkterne på den smukke, 300 km lange, rute, der går mellem Mossel Bay (Western Cape) og Storms River (Eastern Cape). Du kan se frem til smukke strande, spændende byer og dramatiske landskaber, der hele tiden skifter undervejs på ruten. For eksempel kan du glæde dig til at opleve Oudtshoorn, der er verdens strudsehovedstad. Foruden massevis af strudsefarme byder byen også på imponerende drypstenshuler, der er over 20 millioner år gamle.

Afslut juleferien på bountyøen Mauritius og få en fantastisk afslutning på dit Sydafrika-eventyr. Her finder du nogle af årets varmeste temperaturer, masser af solskin, samt oplevelser for både store og små.

4 bud på juleferie i Sydafrika:

Kenya i december

Elefantflok i Masai Mara

Selvom der egentlig er lavsæson i Kenyas Masai Mara, så er det en fantastisk december-destination.

Den korte regntid, der startede i november, begrænser sig som regel til korte, men intense byger, og kommer derfor sjældent i vejen for din safari. Fra midten af december nærmer tørtiden sig, og tilbage er de smukke frodige og grønne landskaber. Masai Mara bugner af dyreliv, og du kan bl.a. forvente store elefantflokke, spændende overvintrende fugle og masser af dyreunger.

Hold den sidste del af din juleferie i kystbyen Mombasa, der ligger ud til Indiske Ocean, hvor december er en af årets varmeste måneder. I Mombasa finder du smukke sandstrande, azurblåt hav og mulighed for at snorkle ved det smukke koralrev i området. Du kan også afslutte din juleferie i Tanzania på Zanzibars bounty-strande.

4 bud på juleferie i Kenya:

Drømmer du om Asien eller Latinamerika?

Asien er ofte synonym med skønne badeferieøer – og december er ingen undtagelse. Thailand, Sri Lanka og Vietnam er blot 3 muligheder for at kombinere de skønneste oplevelser med en fantastisk afsluttende juleferie langs asiatiske strande. Find mere om at rejse til Asien i juleferien her.

I Latinamerika venter der dig masser af frodig natur, spændende kultur og et enestående dyreliv, der er noget anderledes end det afrikanske. Vi har noget for dig, der vil på en almindelig rundrejse og til dig, der vil køre selv. Vil du gerne besøge Latinamerika i december? Så læs mere her.

Book så tidligt som muligt!

Det indiske ocean

December er en populær rejsemåned med højsæson for mange destinationer i hele verden.

Vores bedste råd til dig er derfor: Book så tidligt som muligt!

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

TourCompass – Fra turist til eventyrrejsende