• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideNyheder og rejseartiklerHvor skal jeg rejse hen i 2020?

Hvor skal jeg rejse hen i 2020?

30 December, 2019
Vis alle indlæg

Africa.jpg

Er 2020 året, hvor du skal opleve det fascinerende og enestående Afrika? Hvor du skal helt tæt på det vilde dyreliv og den ægte, rå natur? Er 2020 året, hvor det er tid til at udforske et nyt land – eller måske et helt nyt kontinent? Så er det nu, du skal pakke tasken, tage afsted og få nogle fantastiske rejseoplevelser og minder i Afrika.

Men hvor i Afrika skal rejsen gå hen? Herunder kan du læse om nogle af de smukke og spændende rejsedestinationer, vi anbefaler dig i 2020.

Okavango-deltaet i Botswana – en afrikansk perle

okavango-delta.jpg

Oplev det mægtige og storslåede Okavango-delta, hvor du kommer helt tæt på det fascinerende dyreliv i et af verdens bedste safariområder. Okavango-deltaet er en natursmuk og frodig oase, der ligger i den nordvestlige del af Botswana. Området er et af verdens største indlands-deltaer på hele 14.000 km2 og består af et intakt vådlandssystem, da vandet fra områdets mange floder aldrig når hele vejen ud til havet.

Her oplever du den autentiske afrikanske stemning, og kommer helt tæt på de vilde dyr og den ægte natur.

Okavango-deltaet er desuden hjemsted for nogle af verdens mest truede dyrearter som de afrikanske vildhunde, det sorte samt det hvide næsehorn, løven og geparden.

Når dagen går på hæld, er det tid til at af slappe af i det afrikanske aftenmørke. Sæt dig tilrette foran den åbne ild og nyd varmen fra bålet, mens du læner hovedet tilbage og får et fænomenalt syn op mod den klare stjernehimmel. Når øjnene bliver små, er det tid til at gå til køjs i dit flotte, store telt. Her får du en tryg nattesøvn i en dejlig seng, og der er god plads i teltet til at bevæge dig rundt – du kan naturligvis også stå op i fuld højde. Du er i hundrede procent sikkerhed i dit telt, så når du hører høje dyrebrøl fra den anden side af teltdugen, kan du blot lægge hovedet på puden igen og nyde den spektakulære oplevelse.

Hvis du vil opleve en af de mest eventyrlige, fascinerende og autentiske rejsedestinationer, er det bare at pakke kufferten og sætte kursen mod Okavango-deltaet i Botswana i 2020.

Selous Game Reserve i Tanzania – Afrikas største vildtreservat

selous-game-reserve.jpg

Selous Game Reserve ligger i den sydlige del af det østafrikanske land Tanzania og er Afrikas største vildtreservat. Det beskyttede naturområde udgør et kæmpe areal på mere end 50.000 km2, hvor forskellige former for skove, åbne græsarealer, sumpområder og store floder skaber et unikt naturlandskab.
Reservatet er relativt uberørt af mennesker, hvilket giver en helt autentisk og virkelighedstro oplevelse af det vilde Afrika.

UNESCO har Selous Game Reserve på sin liste over bevaringsværdig natur, og du kan se frem til en unik naturoplevelse i det store område. Udover den spektakulære natur byder Selous Game Reserve naturligvis også på et vildt og fascinerende dyreliv. Her har du mulighed for at få en fantastisk safarioplevelse i det vilde Afrika.

Oplev den fantastiske rejsedestination i 2020 og få en rejse udover det sædvanlige.

Cape Winelands i Sydafrika – idylliske vinmarker i det sydafrikanske vinland

cape-winelands.jpg

Kombiner din safarirejse med en spændende udflugt til vinlandet Cape Winelands. Cape Winelands er en region i den sydvestlige del af Sydafrika og ligger kun cirka 45 minutters kørsel nordøst fra imponerende Cape Town. Som navnet antyder, er Cape Winelands et vinfremstillingsområde, og det store område er producent for verdenskendte vine. De gode klimaforhold her giver de bedste betingelser for vinstokkene. Blandt de mest populære områder i Cape Winelands er Stellenbosch, Franschhoek og Paarl.

I Cape Winelands kan du opleve de charmerende vingårde og et majestætiske landskab med smukke og frodige vinmarker, fine dale og et dramatisk bjerglandskab. Når sulten melder sig, kan du nyde en skøn picnic i det enestående vinlandskab. Cape Winelands er nemlig også kendt for sine kulinariske oplevelser, hvor blandt andet oste, oliven og lækre frugter er populært. Nyd maden sammen med et velsmagende glas vin, mens du tager et kig ud over den smukke udsigt.

Besøg det spændende rejsemål i 2020 og oplev endnu mere af fantastiske Sydafrika.

Mombasa og Diani Beach i Kenya – spændende kultur og luksuriøs afslapning

Diani-Beach.jpg

Mombasa er en smuk og historisk by i det sydlige Kenya. Kystbyen er Kenyas største havneby og ligger direkte ud til det smukke, turkisblå hav.

Besøg Mombasa i 2020 og oplev et væld af spændende aktiviteter som blandt andet den fascinerende, gamle bydel og de smalle, hyggelige gader. Foruden de kulturelle aktiviteter er Mombasa også kendt for sine eksotiske badesteder, hvor du kan slappe af i solens varme stråler.

Syd for Mombasa finder du Diani. Diani Beach er Kenyas længste strand, og her kan du bade i det flotte azurblå hav. I Diani får du de bedste betingelser til at slappe af i skønne, eksotiske omgivelser. Hvis solens stråler bliver for varme, kan du finde skygge bag en af strandens fine palmer.

Besøg kulturelle Mombasa og luksuriøse Diani i 2020 og oplev den fantastiske kenyanske østkyst.

Kilimanjaro i Tanzania – udflugt for kvinder til Afrikas højeste bjerg

kilimanjaro.jpg
Drømmer du om at stå på toppen af Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg – og nyde den spektakulære udsigt over Afrikas storslåede landskab? Hvorfor ikke lade 2020 være året, hvor drømmen realiseres?

Tag på et fantastisk og oplevelsesrigt eventyr sammen med en gruppe andre kvinder og udfordr dig selv, når I sammen vandrer den lange vej til toppen af Kilimanjaro.

Turen opad bjerget foregår via en af de smukkeste og mest populære ruter, og I når sammen toppen af Kilimanjaro på Kvindernes Internationale Kampdag.
Kvindelige guider sørger for, at I får en god og tryg vandretur op og ned ad det fascinerende bjerg. Turen er hård og krævende, men er det hele værd, når du endelig tager det sidste skridt til toppen. Undervejs på turen får du en smuk naturoplevelse, når I skiftevis vandrer gennem frodig regnskov, klippelandskab, hedelandskab og ørkenlandskab.

Snør vandreskoene, få nye bekendtskaber og oplev et af Afrikas bedste rejsemål i 2020.

Hvor skal rejsen gå hen i 2020?

Afrika-safari.dk – Kom helt tæt på!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Afrika-safari.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.