TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerHvor skal jeg rejse hen i 2023?

Hvor skal jeg rejse hen i 2023?

27.01.2023
Vis alle indlæg

Ha Long Bay, Vietnam

Vores guide til 2024 er kommet! Se hvor du skal rejse hen i 2024.

Det er et nyt år og en helt ny chance for at rejse ud og udforske verden. Vi har spurgt vores rejsespecialister, hvor de vil anbefale at rejse i 2023. Her er deres bud på de bedste destinationer, som vi håber kan inspirere dig til dette års eventyr.

Se vores guide til, hvor du skal rejse hen i 2023, herunder.

1. Forelsk dig i Vietnams mangfoldighed og charme

Mekong River

Fra det bjergrige landskab og det smaragdgrønne vand i Ha Long-bugten til den smukke kystlinje med charmerende byer i det centrale Vietnam og de frodige risterasser i Mekongdeltaet i syd. Vietnam er et smukt og mangfoldigt land. Uanset om du vælger en tur i nord eller syd, eller fra nord til syd, vil du med garanti få en fantastisk oplevelse.

Få mest muligt ud af din tid i Vietnam:

  • Besøg den smukke hovedstad Hanoi og UNESCO verdensarvssteder i Hoi An
  • Tag på et minikrydstogt i Ha Long-bugten
  • Gå på opdagelse i den pulserende storby Ho Chi Minh City og prøv de mange lækre gadekøkkener

Se vores rejser til Vietnam herunder:

2. Tag et skridt tilbage i tiden og mød mayaerne i Mexico

Chichen Itza i Mexico

Få et unikt indblik i Mexicos spændende historie og præcolumbianske ruiner. Oplev fantastiske strande, fascinerende historie, vidunderlig natur, storbyernes liv og det smagfulde mexicanske køkken. Mexico er den perfekte tropiske destination for dig, der ønsker en ferie med lidt af hvert.

Få mest muligt ud af din tid i Mexico:

  • Oplev Mexicos mayaruiner, f.eks. et af verdens nye vidundere Chichen Itza
  • Besøg den charmerende kolonitidsby San Cristóbal og hovedstaden Mexico City
  • Slut din tur af med badeferie ved en af de vidunderlige strande f.eks. Playa del Carmen eller Tulum

Se vores rejser til Mexico herunder:

3. Opdag det vilde Afrika på en safari i Tanzania

Zebra i Serengeti

Oplev en af verdens mest varierede og imponerende samling af dyreliv, med store populationer af løver, elefanter, næsehorn, giraffer, leoparder og bøfler. Afslut turen med en badeferie på den smukke ø Zanzibar. Zanzibar, som er beliggende ud for den tanzanianske kyst, er kendt for sine lange, hvide sandstrande, krystalklare vand og palmebelagte strandpromenader.

Få mest muligt ud af din tid i Tanzania:

  • Serengeti Nationalpark er uden tvivl et af Tanzanias store højdepunkter, hvor du kan spotte elefanter, løver, gnuer, zebraer og meget mere!
  • Kør gennem Ngorongoros bakkede højland, som er en vulkansk caldera og et af naturens vidundere
  • Fordøj turen med en badeferie på paradisøen Zanzibar

Se vores rejser til Tanzania herunder:

4. Fordyb dig i gammel japansk kultur, mens fremtiden suser forbi

Mount Fuji udsigt i Japan

Japan er landet, hvor fortid møder fremtid. Ældgamle traditioner og kultur er smeltet sammen med talende toiletter og robotter. Tokyo er badet i neonlys og bevæger sig med stor hastighed samtidigt med, at traditionelle te-ceremonier nærmest sætter tiden i stå. Eksperttip: Hvis du vil se kirsebærblomstringen i 2023, så skal du booke nu, da der er få pladser tilbage!

Få mest muligt ud af din tid i Japan:

  • Få essensen af Japan med de vigtigste kulturelle byer: Tokyo og Kyoto
  • Mens du er i Kyoto, kan du se det smukke og ikoniske UNESCO-verdensarvssted Ginkakuji-templet, den berømte Filosofs Path og Nanzen-ji-templet

Se vores rejser til Japan herunder:

5. Slip din indre eventyrer løs i Botswanas Okavango-delta

Elefant i Okavango Delta

Botswana er kendt for sine utrolige og autentiske safarioplevelser og betagende landskaber, såsom Okavango-deltaet. Hvis du spørger os, så er den eneste rigtige måde at opleve Okavango-deltaet på overnattende i telt med elefanter, impalaer og løver, der brøler om natten, fuglekvidder, der vækker dig om morgenen og en kold øl omkring bålet om aftenen.

Få mest muligt ud af din tid i Botswana:

  • Se store elefantflokke i Chobe Nationalpark
  • Sov i autentisk teltlejr midt i Okavango-deltaet og hør dyrebrøl om natten

Se vores rejser til Botswana herunder:

6. Bliv blæst bagover af Ecuadors fantastiske natur

Quilotoa kratersø i Ecuador

Hvis du er naturentusiast, bliver du nødt til at opleve Ecuador, da naturen her er intet mindre end magisk. Udforsk de fortryllende Galapagos-øer, hvor dyrelivet byder på de enorme galapagosskildpadder, dragelignende leguaner og blåfodede suler. Den betagende natur står i kø for at imponere dig. Oplev snedækkede vulkaner i Cotopaxi Nationalpark og den fascinerende kratersø, Quilotoa!

Få mest muligt ud af din tid i Ecuador/Galapagos:

  • Et cruise er for mange den ultimative måde at opleve Galapagos. Du oplever mange øer og får unikke muligheder for at mærke det helt særlige dyreliv og atmosfære
  • Vælg ø-hop for et billigere alternativ. Det er perfekt, hvis du vil se hvordan lokalbefolkning lever, have større fleksibilitet og frihed (eller hvis du tit bliver søsyg)

Se vores rejser til Galapagosøerne herunder:

7. Gå blandt trætoppene i Monteverde tågeregnskov i Costa Rica

Monteverde Cloud Forest i Costa Rica

Udforsk de smukke naturscenerier i Costa Rica, fra de høje bjerge og de vulkanske kratere til de smukke sandstrande og de frodige regnskove. Eksempelvis er Monteverde tågregnskov et af de mest betagende steder i Costa Rica, med sin frodige vegetation, sine smukke vandfald og sine store træer, der når op i skyerne. Her kan du få pulsen op ved at prøve en af de spændende aktiviteter, der tilbydes i området, såsom ziplining eller vandring på hængebroer.

Få mest muligt ud af din tid i Costa Rica:

  • Betagende dyreliv i Tortuguero Nationalpark og Arenal-vulkanen
  • Vil du afslutte din rejse med afslapning, så vælg enten Playa Sámaras eller Manuel Antonios smukke strande

Se vores rejser til Costa Rica herunder:

8. Find ‘The Big Five’ i Kenyas Masai Mara

Løver i Masai Mara

Hvis du gerne vil opleve dyr og natur helt tæt på, så er en safari i Kenya det ultimative eventyr. Her kan du være heldig at se løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler i nogle af Afrikas mest berømte nationalparker. Ekspert tip: Besøg Kenya mellem juli og september for at se de actionfyldte Mara-flodkrydsninger under Gnu-vandringen.

Få mest muligt ud af din tid i Kenya:

  • Se elefanter ved foden af Kilimanjaro i Amboseli National Park, oplev flodheste og flamingoer gå side om side ved Lake Naivasha
  • Kombiner din safari med en skøn badeferie på Mombasas kridhvide sandstrande ved Diani Beach

Se vores rejser til Kenya herunder:

9. Lad Sri Lanka fortrylle dig med sin maleriske natur

Løveklippen i Sri Lanka

Denne lille, tropiske ø i Det Indiske Ocean har meget at byde på. Ikke mindst deres smilende, gæstfrie lokalbefolkning. Sri Lanka er berømt for øens billedskønne natur, frodige grønne risterasser og historiske templer og kultur. Du kan også vælge at kombinere rejsen til Sri Lanka med en badeferie på Maldivernes kridhvide sandstrande.

Få mest muligt ud af din tid i Sri Lanka:

  • Oplev landets dyreliv på en jeepsafari i Yala nationalpark for at se elefanter, krokodiller og bjørne – og hvis du er heldig, leoparder
  • Nyd udsigten over Sri Lankas berømte vartegn, Løveklippen Sigiriya

Se vores rejser til Sri Lanka herunder:

10. Sig G’day til Australiens store og smukke kontraster

Great Barrier Reef i Australien

Australien er et oplagt rejsemål for dig, der vil opleve alt. Uanset om det er hvide sandstrande, ørken, koralrev, pulserende moderne byliv, betagende natur eller tidløs historie og det oprindelige samfund. De mulige rejseoplevelser ’Down Under’ er uendelige. Og så er det ikke mindst helt fantastisk at komme ned og nyde det dejlige sommervejr i den kolde og lange vinter her i Danmark.

Få mest muligt ud af din tid i Australien:

  • Selvom landet er spækket med mange storslåede naturoplevelser, tror vi især, at solopgangen ved Uluru, en dykkertur ved Great Barrier Reef og en brovandring på Sydney Harbour Bridge vil få dig til at miste pusten af ren begejstring

Se vores rejser til Australien herunder:

Er du klar til at komme på dit livs oplevelsesrejse i 2023?

Hvis du har spørgsmål til, hvilken destination der er den rette for dig, er du meget velkommen til at kontakte til vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

TourCompass – Kom helt tæt på!