TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerBryllupsrejse i Afrika

Bryllupsrejse i Afrika

02.04.2019
Vis alle indlæg

Giraffer i solnedgang

Det afrikanske kontinent byder på mange spændende bryllupsrejsedestinationer, der både giver store oplevelser, men også afslapning i tosomhedens tegn.

Mangler I at finde den perfekte bryllupsrejse?

Her får I 5 bud på unikke bryllupsrejsedestinationer i Afrika!

Tanzania – For nygifte, der vil opleve safari og paradisøer

Par på Zanzibar

Har I altid drømt om de vilde safarioplevelser kombineret med et ægte, eksotisk strandparadis? Så er en safari i Tanzania med en afsluttende badeferie på Zanzibar måske den perfekte destination for jer!

Tanzania er et af verdens bedste safarilande, hvor det ældgamle økosystem i Serengeti Nationalpark danner de fabelagtige rammer for vidunderlige safarioplevelser.

I Serengeti kan I opleve et utal af dyr på de daglige game drives, f.eks. bøfler, gnuer, løver, giraffer, elefanter, flodheste, leoparder og et hav af andre, vilde safaridyr og fugle. Og som et ekstra krydderi – for jer der vil endnu tættere på naturen – kan I bo i wild camps, hvor I, så snart I slår øjnene op, kan gå ud og spejde efter dyr på savannen, der bare fortsætter ud i horisonten.

Hvis I vil tage safaridelen til helt nye højder, kan I også opleve de smukke dyr fra kurven af en luftballon. Kig hinanden i øjnene, knib jer selv i armen og nyd øjeblikkene sammen.

Efter nogle eventyrlige dage på safari er det tid til at flyve videre til palmestrand, bølgeskvulp og afslapning. Zanzibar byder fra første færd velkommen med lækre, hvide sandstrande, svajende palmer, azurblåt hav og et farverigt koralrev. Slap af, nyd hinanden, læs en bog eller stil tørsten med en lækker, eksotisk drink.

Der er også rig mulighed for at udforske Zanzibars andre oplevelser. Gå på opdagelse i Stone Towns snoede gader, oplev den smukke, arabiske arkitektur eller se røde aber i Jozani Chwaka Bay Nationalpark, der er hjem for noget af Zanzibars flotte flora og fauna.

Uganda – For nygifte, der vil have sjældne dyreoplevelser

Bjerggorilla i Bwindi Impenetrable Forest

Hvis I altid har drømt om at møde de unikke gorillaer, er Uganda den perfekte destination for jeres bryllupsrejse.

Uganda er et af verdens bedste steder at opleve de fascinerende bjerggorillaer, da omkring halvdelen af verdens vildtlevende gorillaer lever her – bl.a. i Bwindi Impenetrable Forest Nationalpark, som I skal besøge.

I kommer helt tæt på naturen i jeres søgen efter de unikke menneskeaber, når I går gennem områder med slyngplanter og underskov. Det hænder, at gorillaerne er nysgerrige, og I kan derfor få et tæt møde med de store, rolige og stærke dyr. At sidde og studere de utrolige skabninger er en ekstraordinær oplevelse, I aldrig glemmer.

Udover de unikke gorillaer kan I også opleve menneskets nærmeste nulevende slægtning i dyreverdenen, nemlig chimpanserne. Det er fascinerende at være vidende til de menneskelige skabningers ”hverdag” og se, hvordan de lever i Kyambura Gorge-området. De kloge aber er sky, men din guide kender til området og har stor erfaring med at tracke chimpanserne.

Når det gælder safari, byder Uganda også på eventyrlige oplevelser. I kan f.eks. opleve et mangfoldigt dyreliv i Queen Elizabeth Nationalpark, hvor der lever mere end 650 fuglearter og 95 pattedyrsarter, heriblandt løver, leoparder, antiloper, elefanter og bøfler.

Nationalparken har også en meget forskelligartet natur med savanne, sumpområder og skov. Gør et stop ved ækvator og forevig oplevelsen med et kærlighedsbillede, hvor I står på hver sin side af jordkloden.

Kenya – For nygifte, der vil opleve klassisk safari

Løvepar

Kenya er et af de klassiske safarilande, hvor I finder et hav af fortræffelige nationalparker, reservater og naturområder, der står klar til at give jer en uforglemmelig bryllupsrejse.

I Amboseli Nationalpark kan I opleve mange fascinerende safaridyr, men det særlige ved nationalparken er de store elefantflokke. Desuden er bevoksningen i parken sparsom, hvilket gør det lettere at finde dyrene. Når I vågner op i jeres lodge i Amboseli, er det med en fabelagtig panoramaudsigt direkte ud til majestætiske Kilimanjaro og den smukke savanne.

Besøg også det bjergtagende Great Rift Valley, der strækker sig 5.000 km gennem det østlige Afrika. Lake Naivasha ligger på kløftens højeste punkt og er bl.a. kendt for fløjlsaber, rigt fugleliv, flodheste og giraffer.

Kenyas højdepunkt vil for mange nok være Masai Mara. Vildtreservatet har en enorm koncentration af vilde dyr som leoparder, elefanter, gazeller, løver og geparder. Den smukke slette med de karakteristiske akacietræer danner rammen for udsøgte safarioplevelser.

Og selvom dyreoplevelserne måske er højdepunktet, er en tur forbi Karen Blixen Museum og et par dage på langs vel ikke helt skidt?

I Nairobi kan I gå på opdagelse i den verdenskendte, danske forfatter Karen Blixens tidligere administrationsbygning, der i dag huser cafeen Karen Coffee Garden. Omkring cafeen ligger en hyggelig og romantisk have, hvor I kan gå hånd i hånd og mærke historiens vingesus.

Tilbring et par dage på langs, f.eks. i Mombasa, hvor I kan nyde det nygifte liv ved poolens kant eller i palmernes skygge i vandkanten. Trænger I til mere eventyr, er der f.eks. mulighed for en bytur i Mombasas farvestrålende centrum eller en romantisk aftenbådtur i en dhow.

3 i én-rejse – For nygifte, der vil have det hele!

Elefant kærlighed Botswana

Unik natur, eminent safari, storbypuls og eventuelt også badeferie. Alt det kan I få på jeres bryllupsrejse, hvis I vælger vores 3 i én-rejse: Victoria Falls, Botswana & Cape Town.

Allerede fra starten vil bryllupsrejsen tage pusten fra jer. Det første møde med det store kontinent er Victoria Falls, som er en vild oplevelse for alle. Vandfaldets storhed er unik og giver et indblik i naturens enorme kræfter. Gå den første tur som ægtefolk langs det smukke vandfald – et minde, der for altid vil være med jer. Som et ekstra krydderi kan I også opleve vandfaldet fra oven i en helikopter.

Efter det første møde med naturen er det safaritid. Chobe Nationalpark i Botswana byder på uspoleret natur, hvor der lever dyr som elefanter, bøfler, geparder, løver, leoparder og en masse fugleliv.

Efter storslåede natur- og dyreoplevelser er det tid til Cape Town. Og storbyen i Sydafrika har alt, hvad hjertet begærer. Tag på shopping i det smukke havneområde, besøg romantiske vingårde i det omkringliggende vinland eller få indblik i fortiden med et besøg på Robben Island, hvor Mandela sad fanget. Hvis I i stedet er til mere natur, kan I trekke til Taffelbjergets top. Kort sagt. Cape Town har det hele.

Hvis I trænger til at ligge på langs nogle dage efter de fantastiske oplevelser, kan I vælge at afslutte jeres rejse på paradisøen Mauritius, der er hjem for svajende palmer, kridhvidt sand, krystalklart vand og smukke, farverige koralrev.

Nyd tosomheden i afslapningens tegn og træk stikket helt inden hverdagen som mand og kone snart begynder. Øen er romantisk og har eminent mad, smuk natur og er en perfekt afslutning på en uforglemmelig bryllupsrejse.

Det afrikanske kontinent byder på vidunderlige oplevelser, når det gælder et af livets vigtigste rejser.

Hvis I har spørgsmål til vores rejser, er I mere end velkomne til at kontakte vores rejsekonsulenter, der sidder klar til at hjælpe jer på jeres livs bryllupsrejse.

Pak kufferten, de store forventninger og tag af sted med dit livs udkårne til et oplevelsesrigt kontinent.

TourCompass – Kom helt tæt på!