Tlf. 89 93 43 89 | Alle hverdage 9-16
ForsideInfo & KontaktNyheder og rejseartikler5 spændende seværdigheder i Tanzania

5 spændende seværdigheder i Tanzania Posted on:

Løve i Ngorongoro
Tanzania er en unik perle. Landet byder på et væld af fantastiske naturoplevelser, du ikke må gå glip af. Du kan opleve eksotisk safari, bjergvandring i verdensklasse, enorme arealer af søer og smukke, udslukte vulkaner.

Vi giver her fem bud på seværdigheder, du bare ikke må gå glip af, hvis du overvejer at rejse til Tanzania.

Læs om de forskellige oplevelser herunder.

Safari i Serengeti – Tanzanias mest kendte nationalpark

Serengeti Migration

Serengeti National Park er Tanzanias mest kendte nationalpark, og et oplagt valg til fantastiske safarioplevelser.

Her lever over 70 større arter af pattedyr og mere end 500 fuglearter. I Serengeti National Park kan du f.eks. opleve ”the Big Five”. Nationalparkens landskab består blandt andet af åbne sletter, søer og skov.

Bonusinfo: Nationalparken er på UNESCO’s Verdensarvsliste, særligt på grund af verdens største vandringer af bl.a. zebraer og gnuer, the great migration, der er en af de mest imponerende naturlige begivenheder i verden.

Ngorongoro Crater – Gå på opdagelse i en udslukt vulkan

Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret er et must-see i Tanzania. Det er fantastisk smukt område, som har en meget tæt bestand af bl.a. zebraer, gnuer, elefanter, løver, gazeller og flodheste.

Krateret, der har en radius på 10 kilometer, er skabt ud fra en udslukt vulkan, der kollapsede for mere end 2,5 millioner år siden. I dag lever der mere end 50.000 Masai’er i det smukke naturområde, med alt fra saltsøer til skove.

Bonusinfo: Krateret er et naturbeskyttet område på 8.288km2. Den unikke natur omkring Ngorongoro-krateret er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tarangire National Park – Oplev diversiteten i landskabet

Tarangire-floden

Tarangire National Park har fået sit navn fra Tarangire-floden, der krydser parken. I tørketider tiltrækker floden elefanter, løver, leoparder og mange andre dyr, der flokkes om parkens eneste kilde til vand.

Parken byder på et utroligt vareriet landskab, så glæd dig til at opleve diversiteten med både bakket landskab, busksavanne og sumpområder. Området er måske især kendt for de majestætiske baobabtræer.

Bonusinfo: Tarangire er det sted i verden, hvor flest forskellige fuglearter yngler på én gang, nemlig ca. 550 forskellige arter.

Bestig Kilimanjaro – en oplevelse du aldrig glemmer

Kilimanjaro summit

Bestig Kilimanjaro og glæd dig til at opleve den unikke og smukke udsigt, som er det hårde trek værd, når du endelig når toppen af Kilimanjaro.

Bjergbestigning til toppen, Uhuru Peak, kan f.eks. gøres via Machame-, Shira-, Lemosho-, Marangu- eller Rongai-ruten. Den sidste del af bestigningen kan, alt efter hvilken rute du vælger, ske i fuldmånens skær med temperaturer fra -18 til -26 grader.

Bonusinfo: Kilimanjaro er med sine 5.895 meter Afrikas højeste bjerg og det højeste fritstående bjerg i verden.

Badeferie på Zanzibar – Afslapning på kridhvide sandstrande

Kiwengwa Beach Zanzibar

Afslut dine safarioplevelser med en afslappende rejse til smukke Zanzibar, hvor du kan få den ultimative badeferie. Her kan du slappe af på stranden eller i vandet, hvor der er rig mulighed for at dykke og snorkle.

Du kan også tage til Stone Town (øens hovedstad), smage på øens krydderier, opleve regnskoven og se de røde aber eller gå på opdagelse i de små landsbyer.

Bonusinfo: Øen har en meget dramatisk historie fyldt med arabiske sultaner, portugisiske søfarere og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har været med til at sætte sit præg på øen.

Vil du også opleve Tanzanias spændende seværdigheder?

Se vores udvalg af Tanzania-safari eller kontakt vores rejsekonsulenter på info@afrika-safari.dk eller tlf. 89 93 43 89.

Hvis du er i tvivl, kan vi guide dig til den helt perfekte tur for dig.

Kom helt tæt på med Afrika-safari.dk!

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!