Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Temasider - find inspiration til din Afrika-rejse

Pool i Mauritius

Rejser til Mauritius

Tag på en uforglemmelig rejse til Mauritius og oplev de verdensberømte sandstrande, turkisblå vand og frodige landskaber. Mauritius er et sandt ø-paradis midt i Det Indiske Ocean, som byder på afslapning og oplevelser i luksuriøse omgivelser.


Hvid sandstrand som du kan møde når du rejser til Zanzibar

Rejser til Zanzibar

Oplev Zanzibars kridhvide sandstrande, svagende palmer og varme klima året rundt. Tag på en uforglemmelig rejse til Zanzibar og slap af i luksuriøse omgivelser med eksotiske strande, et unikt koralrev og kulinariske madoplevelser.


nationalparker i tanzania

Nationalparker i Tanzania

Tanzania har 12 forskellige nationalparker og vi har her forsøgt at samle information omkring de mest kendte af dem. De byder alle på særlige oplevelser, specielle for netop det område, de ligger i. Læs mere om Tanzanias nationalparker og find ud af hvad de forskellige parker tilbyder af mulige oplevelser.


Udsigt over Ngorongoro crater

Ngorongoro Crater

Ngorongorokrateret i Tanzania er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og mange beskriver det som et af de steder i Verden man skal se. Den holdning kan vi hos Afrika Safari kun tilslutte os, og en Ngorongoro Safari er også en del af vores mest populære rejser.


Bryllupsrejse i Afrika

Bryllupsrejse i Afrika

Er det tid til den helt store bryllupsrejse? Afrika byder på et væld af romantiske oplevelser, som I vil huske for altid! Tag på safari og oplev de vilde dyr helt tæt på. Tag til tops på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, eller flyv med luftballon hen over savannen, mens I sammen nyder en enestående solopgang.