Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
15 dage:

Safari i Tanzania kombineret med Zanzibar

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.
I RABAT PR. PERSON
Efter mere end 10 år som arrangør af rejser til Afrika er vi 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Tarangire Nationalpark, Olduvai Gorge, Serengeti Nationalpark, masai landsby, Ngorongoro Crater, Lake Manyara Nationalpark, Zanzibar

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 6 overnatninger i Tanzania inkl. helpension
 • Tarangire Nationalpark – flokke på flere hundrede elefanter
 • Serengeti Nationalpark – på udkig efter ”The Big Five”
 • Besøg i Masai landsby
 • Ngorongoro Crater – et paradis for permanent 30.000 dyr
 • Lake Manyara Nationalpark – træklatrende løver og elefantflokke
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækker og en gratis flaske vand under safariturene
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Tanzania til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Sultan Sands / Bluebay Beach Resort ***** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Bemærk: Der kan spares 1500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.


Tillæg for enkeltværelse: 5.150 kr.
Rabat ved større grupper

Vælg denne rejse fordi...

Tanzania er kendt som et af verdens bedste safarilande med en spektakulær natur og et fascinerende og mangfoldigt dyreliv.

Denne 15 dages rejse tager dig med helt tæt på, når du besøger de rødklædte masaier i deres runde hytter og 4 af Tanzanias ikoniske nationalparker, som har hver sit særpræg. Hold øje med The Big 5, geparder, flodheste, giraffer, bavianer , forskellige fuglearter og byttedyr som zebraer, impalaer, antiloper og bøfler, mens du betragter Tarangires majestætiske baobab- og akacietræer, Ngorongoros inaktive vulkankrater, Serengetis endeløse sletter og Lake Manyaras frodige natur.

Under din safari bor du på hotel og i mobil teltcamp med rigtige senge, eget bad og toilet.

Efter uforglemmelige safarioplevelser går turen videre til vidunderlige Zanzibar. Her kan du slappe af på de kridhvide sandstrande, udforske den historiske by Stone Town, smage på øens krydderier og eksotiske frugter, tage på sejltur i en traditionel Dhow eller gå på opdagelse i Jozani Chwaka Bay Nationalpark.

Detaljeret dagsprogram
(Klik på et billede for at se det i fuld størrelse)

Dag 1: Flyrejsen til Tanzania

I dag er der afrejse, og turen går med fly til Tanzania med mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Highview Hotel

Flyet lander tæt på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, der rejser sig 5,8 km op, og har sne på toppen.

Her står jeres chauffør/guide klar, og han vil derefter tage jer på 200 km. sightseeing forbi landsbyerne Chini, Kisongo, Makuyuni, Mto Wa Mbu og Karatu før I ankommer til Highview Hotel.

Highview Hotel ligger på en bakketop og har et farvestrålende panorama ud over smukke dale og kaffeplantager, som elefanterne ofte raserer.

Hvis tiden tillader det, kan eftermiddagen bruges til afslapning på hotellet eller en travetur med guide til elefanthulerne eller smukke springvand kaldet Watersprings.

Bemærk: I dag kører I til Highview Hotel i Karatu for at overnatte. Dette giver kort køretid til Tarangire National Park i morgen og dermed mest muligt tid i Tarangire National Park.

Overnatning på  Highview Hotel

Dag 3: Tarangire National Park

I dag går turen til Tarangire National Park, som er den sjette største nationalpark i Tanzania.

Navnet på parken stammer fra Tarangire floden, der krydser gennem parken, og som er den eneste kilde til vand for dyrene i tørre sæsoner.

Parken er berømt for sin enorme antal elefanter  – Én af de største koncentrationer af elefanter noget sted i verden, da her er flokke på flere hundrede elefanter.
Dog er Tarangire også hjemsted for geparder, leoparder, løver, hyæner, træklatrende pytonslanger og alskens byttedyr: kudu, impala, gazeller osv.

Landskabet og vegetationen er utrolig varieret da det bakkede landskab favner ni forskellige vækstzoner, og vi oplever en savanne fyldt med majestætiske baobabtræer og akacier, der næsten tager opmærksomheden fra de mange dyr.

Retur til Highview Hotel for at slappe af efter safarien. Dem der ønsker det, kan tage med guiden til et nærliggende børnehjem.

Overnatning på  Highview Hotel

Dag 4: Via Ngorongoro Conservation Area til Serengeti National Park

Efter morgenmaden og tjek ud fra hotellet går turen videre, og idag køres der gennem Ngorongoros bakkede højslette (stor som Sjælland), hvor de rødklædte masaier bor i runde hytter, og deres kvæg græsser mellem savannens zebraer, gnuer og giraffer.

Vi spiser vor medbragte frokost ved Olduvai Gorge, hvor vi nyder den storslåede udsigt over dalsænkningen og hører om fund af 3,7 mio. år gamle fossiler af dyr vi i dag ikke kender, samt fodaftryk fra vore “forfædre”. Her er et lille museum som vi kan besøge hvis vi har lyst.

Via Nabi Hill Gate kører vi nordvest ind over Serengeti’s endeløse sletter (2 x Sjælland), som har verdensrekord i antal dyr: 1,3 mio. gnuer, 200.000 zebraer, 1.500 løver, 1.000 elefanter, 500 fuglearter osv.

Bemærk: Ikoma Wild Camp ligger på grænsen af den nordvestlige del af Serengeti National Park med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Serengeti sletten. Hvis I ønsker at bo inde i Serengeti National Park kan I vælge at overnatte i Serengeti Wild Camp.

Overnatning på  Ikoma Wild Camp / Serengeti Wildcamp

Opgraderingsmulighed:

Dag 5: Safari i Serengeti National Park

Heldags safari i Serengeti på udkig efter “The Big Five”: løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler.
Betegnelsen ” The Big Five” stammer fra storvildtsjægerne, eftersigende de 5 sværeste dyr at jagte, men vi “Jager” kun med vore kameraer.

Uden for tørkeperioden er der ud over de allerede nævnte dyr også store mængder Thompsons gazeller, bøfler, topi-antiloper, Grants gazeller, elsdyrantiloper, vortesvin, ørne, strudse osv.

Vi skal også se og lugte flodheste, der vælter sig i de såkaldte hippo-pools.

Overnatning på  Ikoma Wild Camp / Serengeti Wildcamp

Hvad med at opleve Serengeti, mens solen står op – flyvende i luftballon?
For at kunne deltage i en ballonsafari skal du bo på Serengeti Wild Camp i stedet for Ikoma Wild Camp. Hvis du tilkøber en ballonsafari koster det ikke ekstra at bo på Serengeti Wild Camp.

Opgraderingsmulighed:

Dag 6: Via Serengeti til masai-landsby i Ngorongoro

Nye oplevelser venter, da safarituren i dag går mod sydøst i Serengeti.

Den medbragte frokost, bliver nydt i det fri ved middagstid.
Derefter går turen ind i Ngorongoro Conservation Area, hvor vi skal besøge de rødklædte masaier i en lokal landsby. Her skal vi opleve hvordan livet leves i en masai landsby, samt se deres brugskunst som hovedsaligt er perlearbejde. De vil gerne handle, men husk at “prutte” om prisen.

Bemærk: I dag kører vi til enten Ngorongoro Wild Camp eller Highview Hotel for at overnatte. Dette giver mest mulig tid i Ngorongoro krateret i morgen.

Overnatning på  Highview Hotel / Ngorongoro Wild Camp

Dag 7: Ngorongoro Krater

Efter indgangen til Ngorongoro er passeret køres der igennem et frodig regnskovs område, før nedkørslen langs indersiden af krateret begynder. Efter en spændende køretur ned kommer vi til den 260 km2 store kraterbund – et paradis for permanent 30.000 dyr, som har rindende vand året rundt.

600 meter over os tårner kraterkanten op hele vejen rundt. Selv om vi befinder os bunden i af krateret er vi højt oppe, for kraterkanten ligger 2.200 meter over havets overflade.
Er vi rigtig heldige, får vi set det sorte næsehorn, som er næsten udryddet i Afrika på grund af krybskytteri. I Ngorongoro beskyttes de af bevæbnede rangers.

Frokosten nyder vi i fantastiske omgivelser på kraterbunden.

Overnatning på  Highview Hotel / Ngorongoro Wild Camp

Dag 8: Lake Manyara National Park

Efter morgenmaden og tjek ud fra hotellet går turen til Lake Manyara. Dette er en af Tanzanias mindste nationalparker på 330 km2, hvoraf søen udgør de 200 km2.

Området mellem søen og de 600 meter høje Rift Valley skråninger i vest byder på åbne græssletter, en junglelignende skov og sumpe.

Lake Manyara er et eldorado for 380 fuglearter og ikke mindst store flokke elefanter og bavianer.

Efter denne sidste safari oplevelse kører vi til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til den eksotiske ø Zanzibar.

Overnatning på  Sultan Sands **** / Bluebay Beach Resort *****

Dage 9-13: Afslapning og oplevelser på Zanzibar

Dagene er til fri disposition.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (uofficielt kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt. En højdramatisk historiske fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende der alle har sat hvert sit præg på øen. Og en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Bemærk: Der kan spares 1.500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.

Overnatning på  Sultan Sands **** / Bluebay Beach Resort *****

Herunder er et udvalg af ture som kan tilkøbes under opholdet:

Opgraderingsmuligheder på Zanzibar: 

Dag 14: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk ferie.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.
I RABAT PR. PERSON
Efter mere end 10 år som arrangør af rejser til Afrika er vi 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Tarangire Nationalpark, Olduvai Gorge, Serengeti Nationalpark, masai landsby, Ngorongoro Crater, Lake Manyara Nationalpark, Zanzibar

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 6 overnatninger i Tanzania inkl. helpension
 • Tarangire Nationalpark – flokke på flere hundrede elefanter
 • Serengeti Nationalpark – på udkig efter ”The Big Five”
 • Besøg i Masai landsby
 • Ngorongoro Crater – et paradis for permanent 30.000 dyr
 • Lake Manyara Nationalpark – træklatrende løver og elefantflokke
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækker og en gratis flaske vand under safariturene
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Tanzania til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Sultan Sands / Bluebay Beach Resort ***** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Bemærk: Der kan spares 1500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.


Tillæg for enkeltværelse: 5.150 kr.
Rabat ved større grupper
INDHENT TILBUD
15 dage: Safari Tanzania & Zanzibar
Voksne  Børn u/12 år

Navn:

Efternavn:

E-mail:
Telefon:

Evt. kommentar:
Nyhedsbrev

Du vil modtage et uforpligtende tilbud på rejsen.

15 dage, Safari i Tanzania kombineret med Zanzibar

Dag Strækning Ca. antal km
Dag 2 Kilimanjaro lufthavn - Highview Hotel 200
Dag 3 Highview Hotel – Tarangire Nationalpark 80
Dag 4 Highview Hotel via Ngorongoro Conservation Area – Ikoma Wild Camp 250
Dag 5 Safari i Serengeti – gamedrive ---
Dag 6 Via Serengeti til Ngorongoro Conservation Area til Highview Hotel 250
Dag 7 Highview hotel til Ngorongoro Crater og tilbake 130
Dag 8 Lake Manyara ca. 25 km og til Kilimanjaro lufthavn ca. 170 km 195

I alt ca 1000 km kørsel uden gamedrive

Husk alle afstande er ca og tiderne ligeså, med forbehold for vejr-og føreforhold.