Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
15 dage:

Safari i Tanzania kombineret med Zanzibar

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.
I RABAT PR. PERSON
Efter mere end 10 år som arrangør af rejser til Afrika er vi 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Tarangire Nationalpark, Serengeti Nationalpark, masai landsby, Ngorongoro Crater, Lake Manyara Nationalpark, Zanzibar

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 6 overnatninger i Tanzania inkl. helpension
 • Tarangire Nationalpark – flokke på flere hundrede elefanter
 • Serengeti Nationalpark – på udkig efter ”The Big Five”
 • Besøg i Masai landsby
 • Ngorongoro Crater – et paradis for permanent 30.000 dyr
 • Lake Manyara Nationalpark – træklatrende løver og elefantflokke
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækker og en gratis flaske vand under safariturene
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Tanzania til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Sultan Sands / Bluebay Beach Resort ***** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Bemærk: Der kan spares 1500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.


Tillæg for enkeltværelse: 5.150 kr.
Rabat ved større grupper

Vælg denne rejse fordi:

Tanzania er kendt som et af verdens bedste safarilande med en spektakulær natur og et fascinerende og mangfoldigt dyreliv.

Denne 15 dages rejse tager dig med helt tæt på, når du besøger de rødklædte masaier i deres runde hytter og 4 af Tanzanias ikoniske nationalparker, som har hver sit særpræg. Hold øje med The Big 5, geparder, flodheste, giraffer, bavianer, forskellige fuglearter og byttedyr som zebraer, impalaer, antiloper og bøfler, mens du betragter Tarangires majestætiske baobab- og akacietræer, Ngorongoros inaktive vulkankrater, Serengetis endeløse sletter og Lake Manyaras frodige natur.

Under din safari bor du på hotel og i mobil teltcamp med rigtige senge, eget bad og toilet.

Efter uforglemmelige safarioplevelser går turen videre til vidunderlige Zanzibar. Her kan du slappe af på de kridhvide sandstrande, udforske den historiske by Stone Town, smage på øens krydderier og eksotiske frugter, tage på sejltur i en traditionel Dhow eller gå på opdagelse i Jozani Chwaka Bay Nationalpark.

Detaljeret dagsprogram
(Klik på et billede for at se det i fuld størrelse)

Dag 1: Flyrejsen til Tanzania

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn, og turen går til Tanzania med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Highview Hotel

Flyet lander tæt på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, der majestætisk rejser sig hele 5,8 km op fra savannen. Sneen på toppen står i skærende kontrast til det faktum, at du nu er i Afrika.

I lufthavnen står chaufføren/guiden klar. Forude venter en spændende sightseeingtur på godt 200 km, før du ankommer til Highview Hotel. Turen går bl.a. forbi landsbyerne Chini, Kisongo, Makuyuni, Mto Wa Mbu og Karatu.

Highview Hotel ligger smukt på en bakketop med et farvestrålende panorama-vue ud over grønne og frodige dale og kaffeplantager, hvor elefanter ofte kommer forbi morgen og aften.

Hvis tiden tillader det, kan eftermiddagen bruges til afslapning på hotellet eller et besøg i Karatu by og ved det lokale marked.

Bemærk: I dag kører du til Highview Hotel i Karatu for at overnatte. Dette giver kort køretid til Tarangire National Park i morgen og dermed mest mulig tid i Tarangire National Park.

Overnatning på  Highview Hotel

Dag 3: Tarangire National Park

I dag går turen til Tarangire Nationalpark, som er den sjette største nationalpark i Tanzania.

Navnet på parken stammer fra Tarangire floden, der krydser parken. I tørre sæsoner er floden dyrenes eneste kilde til vand.

Landskabet og vegetationen er utrolig varieret. Det bakkede landskab favner ni forskellige vækstzoner, og du oplever en savanne fyldt med majestætiske baobab- og akacietræer, der næsten tager al opmærksomheden fra de mange dyr.

Med den mangfoldige vegetation følger et stort antal af vilde dyr. Parken især er berømt for sit enorme antal af elefanter. Her finder man en af de største koncentrationer af elefanter i verden, og det er ikke ualmindeligt at se flokke på flere hundrede. Gnuer og zebraer finder man også i et stort antal, ligesom kuduer, impalaer og gazeller trives godt her. Byttedyrene tiltrækker både løver, leoparder og hyæner, og hvis man er rigtig heldig, kommer der måske en vild hund forbi.

Om eftermiddagen går det retur til Highview Hotel for at slappe af. Dem, der ønsker det, kan tage med guiden til et nærliggende børnehjem.

Overnatning på  Highview Hotel

Dag 4: Via Ngorongoro Conservation Area til Serengeti National Park

Efter morgenmaden og tjek ud fra hotellet går turen gennem Ngorongoros bakkede højsletter, hvor de rødklædte masaier bor i runde hytter, og deres kvæg græsser mellem savannens zebraer, gnuer og giraffer. Undervejs er der tid til at nyde den medbragte frokost.

Via Nabi Hill Gate drejer ruten nu mod nordvest ind over Serengetis endeløse sletter, hvor der venter dyr i massevis; flere millioner gnuer og zebraer, tusindvis af antiloper og bøfler, hundredvis af løver, elefanter, leoparder, flodheste, krokodiller og tusindvis af fugle. Serengeti byder på en af klodens mest fantastiske og unikke dyre- og naturoplevelser.

Bemærk: Ikoma Wild Camp ligger på grænsen af den nordvestlige del af Serengeti Nationalpark med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Serengeti sletten. Hvis du ønsker at bo inde i selve Serengeti Nationalpark, kan du vælge at overnatte i Serengeti Wild Camp.

Overnatning på  Ikoma Wild Camp / Serengeti Wildcamp

Opgraderingsmulighed:

Dag 5: Safari i Serengeti National Park

Heldagssafari i Serengeti på udkig efter “The Big Five”: løver, leoparder, elefanter, næsehorn og bøfler. I har hele dagen til at nyde dyrene og naturen i det fantastiske Serengeti.

Økosystemet her i parken regnes for at være blandt de ældste i verden, og det er svært ikke både at føle sig ydmyg og dybt benovet, når man sidder i sin landcruiser og suger alle indtrykkene til sig. Uden for tørkeperioden er der, ud over de allerede nævnte dyr, også et stort antal af Thompsons gazeller, bøfler, topi-antiloper, Grants gazeller, elsdyrantiloper, vortesvin, ørne, strudse osv. I dag vil du sikkert også både se og lugte flodheste, der vælter sig i de såkaldte hippo-pools.

En fantastisk dag, som bare skal opleves og nydes!

Overnatning på  Ikoma Wild Camp / Serengeti Wildcamp

Hvad med at opleve Serengeti, mens solen står op – flyvende i luftballon?

For at kunne deltage i en ballonsafari skal du bo på Serengeti Wild Camp i stedet for Ikoma Wild Camp. Hvis du tilkøber en ballonsafari koster det ikke ekstra at bo på Serengeti Wild Camp.

Opgraderingsmulighed:

Dag 6: Via Serengeti til masai-landsby i Ngorongoro

Nye oplevelser venter, da safarituren i dag går mod sydøst i Serengeti. Den medbragte frokost bliver nydt i det fri ved middagstid.

Derefter går turen ind i Ngorongoro Conservation Area, hvor du besøger de rødklædte masaier i en lokal landsby. Her oplever du, hvordan livet leves i en masai landsby, samt ser deres brugskunst som hovedsaligt er perlearbejde. De vil gerne handle, men husk at “prutte” om prisen!

Bemærk: I dag kører du til enten Ngorongoro Wild Camp eller Highview Hotel for at overnatte. Dette giver mest mulig tid i Ngorongoro krateret i morgen.

Overnatning på  Highview Hotel / Ngorongoro Wild Camp

Dag 7: Ngorongoro Krater

Ngorongoro krateret er verdens største inaktive vulkankrater. Vulkanen eksploderede for 2-3 millioner år siden og faldt sammen oveni sig selv og efterlod et gigantisk hul, der i dag er hjem for 30.000 dyr og 350 forskellige fuglearter, der alle har adgang til vand året rundt.

Efter indgangen til Ngorongoro er passeret, kører man først igennem et frodigt regnskovsområde, før nedkørslen langs indersiden af krateret begynder. Efter en spændende køretur ned kommer man til den 260 km2 store kraterbund. 600 meter ovenover dig tårner kraterkanten op hele vejen rundt. Selv om du nu befinder dig i bunden af krateret, er du faktisk højt oppe, for kraterkanten ligger 2.200 meter over havets overflade.

Dagen tilbringes i krateret – og her er nok at se på! Løver, gazeller, elefanter, gnuer og zebraer i hobetal. Er du rigtig heldig, ser du det truede, sorte næsehorn, som næsten er udryddet i hele Afrika på grund af krybskytteri. I Ngorongoro beskyttes de af bevæbnede rangers.

Frokosten nydes i fantastiske omgivelser på kraterbunden, og sidst på dagen bliver du kørt retur til hotellet.

Overnatning på  Highview Hotel / Ngorongoro Wild Camp

Dag 8: Lake Manyara National Park

Efter morgenmaden og tjek ud fra hotellet går turen til Lake Manyara. Dette er en af Tanzanias mindste nationalparker på 330 km2, hvoraf søen udgør 200 km2.

Området mellem søen og de 600 meter høje Rift Valley skråninger i vest byder på åbne græssletter, en junglelignende skov og sumpe.

Lake Manyara er et eldorado for store flokke af elefanter, bøfler og bavianer, og her er registreret mere end 400 fuglearter. Det er også her, man kan være heldig at se de berømte træklatrende løver.

Efter denne sidste safarioplevelse bliver du kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til den eksotiske ø Zanzibar.

Overnatning på  Sultan Sands **** / Bluebay Beach Resort *****

Dage 9-13: Afslapning og oplevelser på Zanzibar

Dagene er til fri disposition.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (uofficielt kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Her er kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt indbyder til afslapning og badeferie.

Øens højdramatisk historie er fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har sat hvert sit præg på øen. Og det er også her, man finder en af Afrikas mest spændende byer spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Bemærk: Der kan spares 1.500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.

Overnatning på  Sultan Sands **** / Bluebay Beach Resort *****

Herunder er et udvalg af ture som kan tilkøbes under opholdet:

Opgraderingsmuligheder på Zanzibar: 

Dag 14: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 15: Hjemkomst

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni. Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.VI MATCHER PRISEN OG GIVER 1000 KR.
I RABAT PR. PERSON
Efter mere end 10 år som arrangør af rejser til Afrika er vi 100% sikre på at vi har markedets bedste pris på denne pakkerejse.

Finder du denne rejse billigere et andet sted, matcher vi ikke blot prisen, men giver dig 1000 kr. i rabat pr. person oveni.

Rejsen skal være sammenlignelig med safariprogram, hotelstandard, forplejning, afrejsedato og flyrejseplan.

Højdepunkter på denne rejse:

Tarangire Nationalpark, Serengeti Nationalpark, masai landsby, Ngorongoro Crater, Lake Manyara Nationalpark, Zanzibar

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 6 overnatninger i Tanzania inkl. helpension
 • Tarangire Nationalpark – flokke på flere hundrede elefanter
 • Serengeti Nationalpark – på udkig efter ”The Big Five”
 • Besøg i Masai landsby
 • Ngorongoro Crater – et paradis for permanent 30.000 dyr
 • Lake Manyara Nationalpark – træklatrende løver og elefantflokke
 • Vinduesplads i 4-hjulstrækker og en gratis flaske vand under safariturene
 • Nationalparkafgifter
 • Fly fra Tanzania til Zanzibar inkl. transfer
 • 6 overnatninger på Zanzibar på Sultan Sands / Bluebay Beach Resort ***** inkl. halvpension
 • Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Bemærk: Der kan spares 1500 kr. per person ved at vælge Langi Langi *** med morgenmad.


Tillæg for enkeltværelse: 5.150 kr.
Rabat ved større grupper
INDHENT TILBUD
15 dage: Safari Tanzania & Zanzibar
Voksne  Børn u/12 år

Navn:

Efternavn:

E-mail:
Telefon:

Evt. kommentar:
Nyhedsbrev

Du vil modtage et uforpligtende tilbud på rejsen.

15 dage, Safari i Tanzania kombineret med Zanzibar

Dag Strækning Ca. antal km
Dag 2 Kilimanjaro lufthavn - Highview Hotel 200
Dag 3 Highview Hotel – Tarangire Nationalpark 80
Dag 4 Highview Hotel via Ngorongoro Conservation Area – Ikoma Wild Camp 250
Dag 5 Safari i Serengeti – gamedrive ---
Dag 6 Via Serengeti til Ngorongoro Conservation Area til Highview Hotel 250
Dag 7 Highview hotel til Ngorongoro Crater og tilbake 130
Dag 8 Lake Manyara ca. 25 km og til Kilimanjaro lufthavn ca. 170 km 195

I alt ca 1000 km kørsel uden gamedrive

Husk alle afstande er ca og tiderne ligeså, med forbehold for vejr-og føreforhold.