Tlf.89 93 43 89 | Alle hverdage 9 - 16
ForsideOvernatningTanzania
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser: 5
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Oplevelsesrig safari og hvide sandstrande.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Machame ruten
Machame ruten
Nå toppen af Kilimanjaro med den kendte Whisky rute.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari med besøg i 4 nationalparker
 
Luksussafari i Sydafrika
Luksussafari i Sydafrika
Safari med dansk turkoordinator
 

Facebook

Overnatning: Tanzania

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser til Tanzania. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Highview Hotel
Karatu

Det smukke hotel ligger fredfyldt på en bakketop et par kilometer fra landsbyen Karatu’s eksotiske marked og centralt for jeres besøg i nationalparkerne.

Alle værelserne har veranda med udsigt til en dal med kaffeplantager, som elefanterne elsker at rasere. Hotellet har også egen økologisk frugt-og grønsagshave.

Ud over restauranten er der en stor lounge med pejs og bar. Desuden er der tilknyttet to masai huse til hotellet. Her abejder lokale masaikvinder, og husene bliver brugt til at både demonstrere brugen af naturlægemidler, kvinderne laver masaikunst samt traditionelle dragter og smykker.

En håndfuld smilende og hjælpsomme masaier iført stammedragter fungerer som bærere og vagter. Hotellet samarbejder med et lokalt børnehjem, og eftersom man ønsker at levere f.eks. brugt tøj etc. kan man efterlade det i kurven som er beregnet hertil, i receptionen.

Highview Coffee Lodge
Karatu

I bakkerne lige udenfor Karatu ligger Highview Coffee Lodge. Herfra har du en skøn udsigt til markerne omkring dig.

Værelserne er bygget som små ”hytter”, og ligger som dobbelthuse med to hytter/værelser i hvert hus. De er bygget forskudt fra hinanden op ad bakken, så der er luft og plads omkring dem.  De er alle indrettet med eget bad og toilet, egen veranda og god plads til at slappe af med en bog, mens du nyder udsigten mod dalen med kaffeplantager. Highview Coffee Lodge ligger lige ved siden af Highview Hotel, og man kan naturligvis benytte alle hotellets faciliteter; pool, restauranter, souvenirbutik, spa osv.

Pris for opgradering:
Pr. person pr. nat 950 kr.
Ikoma Wild Camp
Serengeti Nationalpark

På grænsen af den nordvestlige del af Serengeti National Park, i en lomme mellem Grumeti og Ikorongo vildreservatet, er jeres anden base: Ikoma Wild Camp. Campen ligger i en lomme mellem Grumeti og Ikorongo vildt reservatet og er et utrolig spændende overnatningssted for et par dages safari i den del af Tanzania, som har flest dyr overhovedet. Her er der i vandringstiden juni-juli også mulighed for at opleve den verdensberømte vandring af 1,2 million gnuer, lige uden for ens terrasse!

I vil opleve dem trekke over savannen i store flokke. Her vil også være elefanter, flodheste, zebraer, antiloper, giraffer, bøfler og andre planteædere plus løver, geparder og leoparder, der vil forsøge at kapre et bytte fra de store flokke der passerer forbi.

Campen ligger mellem to kopjer, som danner den perfekte baggrund for campen.

Ændringsmulighed
Istedet for Ikoma Wild Camp, kan du vælge at overnatte på Serengeti Wildcamp eller Serengeti Wildebeest Camp.

Ngorongoro Wild Camp
Ngorongoro Conservation Area

Denne camp ligger skønt til Ngorongoro Conservation Area med flot udsigt over den nærliggende saltvandssø Lake Eyasi, og i passende afstand til krateret.

Ngorongoro Wild Camp består af 20 store telte med fuld højde og fast gulv. Teltene er bygget på pæle hvilket sikrer udsigten fra teltenes terasse. Alle teltene er med eget badeværelse som har rindende vand, toilet og bruser.

Fra restauranten er der en scenarisk udsigt over området som ligger på migrationsruten og som desuden er hjemstedet for store flokke af forskellige antiloper, bøfler, elefante, flamingoer og andre fugle.

Serengeti Wildcamp
Serengeti Nationalpark

Teltlejren Serengeti Wildcamp ligger i Seronera området, som er den centrale del af Serengeti National Park. Lejren består af 18 komfortable telte, hvor der er plads til 2 personer i hvert. Endvidere er der et stor telt som bliver brugt som spisetelt.

Teltene er 4 meter brede, 8 meter i længden og 3,5 meter i højden. Hvert telt har selvstændig bad og toilet, 2 eller 3 store senge med myggenet, skrivebord og terrasse med havestole.

Serengeti Wildebeest Camp
Serengeti Nationalpark

Serengeti Wildebeest Camp er en mobil teltlejr og ligger i Seronera området, som er den centrale del af Serengeti Nationalpark. Campen består af 10 komfortable telte med plads til to personer i hvert telt. Teltene er udstyret med eget bad og toilet, senge med myggenet samt siddeplads indenfor og udenfor, hvor du kan slappe af med en god bog og nyde de fantastiske omgivelser.

Måltiderne serveres i et stort telt, der bliver brugt som restaurant.

Serengeti Safari Lodge
Serengeti Nationalpark

Serengeti Safari Lodge er en 4-stjernet lodge, som ligger i den berømte Serengeti Nationalpark. Lodgen består af 25 luksustelte, som er bygget på stenpiller og med stråtag. Teltene er rummelige og er indrettet i harmoni med omgivelserne. Hvert telt er udstyret med seng og myggenet, skrivebord, udendørs bruser samt eget badeværelse med toilet, bruser og karbad, hvor du kan ligge og dase med udsigt over nationalparken. På verandaen kan du slappe af med en bog og nyde den fantastiske udsigt over savannen. Der er desuden internetadgang.

Forestil dig en swimmingpool midt i Serengeti Nationalpark – det er lige præcis hvad Serengeti Safari Lodge har. Her kan du slappe af eller tage en forfriskende dukkert efter en lang dag med oplevelser. Er du til selvforkælelse kan du benytte lodgens spaafdeling, hvor der bl.a. tilbydes massagebehandlinger.

Der findes endvidere lounge med bar, pejs, underholdning og Internet.

I restauranten serveres både lokale og internationale retter.

Kan bookes med afrejse fra 1. januar 2018

Pris for opgradering:
Pr. person for 2 nætter 1.950 kr.
Ngorongoro Wildlife Lodge
Ngorongoro Conservation Area

Der er mulighed for at opgradere til Ngorongoro Wildlife Lodge.

Ngorongoro Wildlife Lodge er strategisk placeret på kanten til Ngorongoro Krateret, 600 meter over kraterbunden, hvilket giver en enestående udsigt.

Lodgen er elegant bygget, hovedsagelig af natursten og lokalt træ, hvilket får det til at harmonere med de naturlige omgivelser. De store panoramavinduer sørger for den fantastiske udsigt fra lodgen.

Alle 80 værelser på lodgen har uforstyrret udsigt og den åbne terrasse på Rhino Lounge Bar sørger for panorama udsigt over krateret.

Pris:
Pr. person pr. nat fra 1.700 kr.
Pr. barn u/12 år pr. nat fra 900 kr.
Serengeti Sopa Lodge
Serengeti Nationalpark

Den 4-stjernede Serengeti Sopa Lodge ligger i et naturskønt område på en bakkekam med udsigt over sletterne i den sydvestlige del af Serengeti Nationalpark, som er hjemsted for tusindvis af vilde dyr. Lodgens beliggenhed er desuden ideel i forhold til den store migration af gnuer og antiloper.

Serengeti Sopa Lodge er designet i afrikansk stil og består af 69 rummelige værelser, som er udstyret med dobbeltseng, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Fra verandaen har du en fantastisk udsigt og du vil herfra forstå, hvorfor Serengeti har fået tilnavnet ”endeløse slette”, for den strækker sig så langt øjet rækker.

Lodgens faciliteter inkluderer lounge, swimmingpool, restaurant, bar og udendørsområder, hvor du kan nyde dine måltider samt cocktails og sundowners.

I fællesområderne tilbydes Wi-Fi.

Pris:
Pr. person pr. nat 2.350 kr.
Pr. barn u/12 år pr. nat 1.125 kr.
Springlands Hotel
Moshi

Springlands Hotel ligger på den sydlige skråning af Kilimanjaro, tæt på byen Moshi, og er et ideelt udgangspunkt for bjergvandringer og safari på Kilimanjaro. Hotellet yder en god service, har en moderne swimmingpool, skønne haver, indendørs/udendørs bar og rummelige værelser med brusebad og myggenet.

Springlands Hotel er opkaldt efter ferskvands kilderne som ligger i nærheden. Kilderne stammer af regn og smeltet sne fra Kilimanjaro.

Hytter på Marangu-ruten
Kilimanjaro

Hytterne har plads til 6-8 personer og er udstyret med køjesenge med simple madrasser og du skal selv medbringe din varme sovepose. Du deler spisesal og toiletter med de andre bjergbestigere.

Bemærk at forholdene i disse hytter er meget primitive. Der er rindende vand ved Mandara huts og Horombo huts, men ikke ved Kibo huts.

Der kan være op til ca. 120 gæster i hver camp af gangen.

Det er ikke muligt at få en privat hytte.

Teltlejr på Kilimanjaro
Kilimanjaro

På vandreturen til toppen af Kilimanjaro overnatter du i telt i forskellige lejre. Du sover på tynde liggeunderlag i 2-mands telte. Der er toilettelt med.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!