Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Sydafrika

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safari i og rejser til Sydafrika. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Pestana Kruger Lodge****
Kruger Nationalpark

Den smukke lodge ligger i en vidunderlig, rolig natur omgivet af smukke haver og stor swimmingpool – kun et stenkast fra Kruger National Park.

Med panoramaudsigt over savannen og Crocodile River føler man sig straks i pagt med naturen og de vilde dyr. Lodgen er 4-stjernet og byder på flere muligheder for afslapning og wellness såsom spa kur, massage, svømmeture og så den fantastiske udsigt.

Pris for opgradering:

Executive værelse med udsigt over Crocodile River, 6 nætter 1.750 kr. Pr. person
Executive værelse med udsigt over Crocodile River, 9 nætter 2.350 kr. Pr. person

Begrænset antal af Executive værelser.

Nkambeni Safari Tented Camp ***
Kruger Nationalpark

Nkambeni Safari Tented Camp ligger i Kruger Nationalpark med en fantastisk udsigt ud over parken.

Nkambeni er en telt camp med luksustelte. Teltene er hævet over jorden og har moderne faciliteter som trægulve, air condition, gode toilet- og badefaciliteter med bruser både inde og ude. Desuden er der en dejlig stor seng med mosquito net omkring.

Fra teltets veranda er der udsigt over landskabet, fra nogle af teltene endda direkte udsigt ind til Kruger Parken.

Campen byder på en dejlig restaurant, bar og en stor swimmingpool – igen er der her en skøn udsigt ud over Kruger parken.

Campen har flere ”boma’er”, som er de typiske sydafrikanske bålpladser, hvor maden serveres under åben himmel.

Der er en helt speciel atmosfære på Nkambeni og I vil få en unik oplevelse af at bo tæt på de vilde dyr.

Protea Kruger Gate Lodge****
Sabie River, Kruger Nationalpark

Protea Kruger Gate Lodge ligger ved Sabie River og med udsigt ind over Kruger, kun 100 meter fra Paul Kruger Gate.

Lodgen har mange hyggelige opholdsområder med skønne udsigtspunkter ud over Kruger.

Protea Kruger Gate Lodge er 4-stjernet og byder på flere faciliteter, såsom spa, tennis, minigolf og fitness rum.

Værelserne er store og indbydende, og alle har udsigt til haven med dets fugle og dyreliv. De er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks, internationale stik og TV.

Den ene af stedets to restauranter; Lapa Restaurant, serverer mad under stjernerne og tilbyder en overdådig vifte af buffet retter.

Pris for opgradering:

Standard værelse med halvpension, 6 nætter 1.250 kr. Pr. person
Standard værelse med halvpension, 9 nætter 1.875 kr. Pr. person

Casa Do Sol Hotel & Resort ****
Hazyview

Det spanskinspirerede Casa do Sol Hotel & Resort har en god beliggenhed tæt ved byen Hayzyview og kun 15 min. kørsel fra Kruger Parken.

Resortet ligger i rolige omgivelser, med frodige blomsterhaver og skønne udsigtspunkter. Der er blandt andet udsigt til Elephant Sanctuary, der ligger lige ved siden af resortet.

Hvert værelse har eget bad og toilet og er fint udsmykket med lokal kunst og med egen udgang til haven, hvor der er bord og stole til hvert værelse. Værelserne er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, strygebræt, sikkerhedsboks og TV.

Der er en varm og hyggelig atmosfære på Casa Do Sol og udover en dejlig pool har resortet fx golfbane (på stedet), tennisbaner og spa.

Boulders Safari Lodge***
Boulders Game Reserve

Boulders Safari Lodge ligger i fredelige og rolige omgivelser i Boulders Game Reserve syd for Kruger Nationalpark. Lodgen ligger i et lowveld område med græs, lave buske og krat, hvor du kan opleve dyrearter som zebraer, giraffer, bøfler, impalaer, kuduer, nyala antiloper samt de sjældne roan- og sabelantiloper.

Lodgen har 26 rummelige værelser indrettet med stengulve og traditionelle stråtage. Værelserne har komfortable senge, aircondition, kaffe/te faciliteter og eget badeværelse. Fra terrassen kan du slappe af med en god bog og nyde de fantastiske omgivelser.

Boulders Safari Lodge har bar og restaurant, hvor der serveres drinks, a la carte og buffet.

Der findes desuden en stenpool, hvor du kan køle af samt et loungeområde, hvor du kan nyde en sundowner til den smukke solnedgang.

Main Lodge****
Kariega Game Reserve

Det 4-stjernede Main Lodge ligger i Kariega Game Reserve på en højderyg i et indhegnet område. Placeringen på højderyggen giver alle chalets en unik udsigt ud over reservatet og med mulighed for at spotte dyr direkte fra altanen.

Main Lodge består af 21 chalets på min. 100 m² med flere værelser med eget bad og toilet. Hvert chalet har et stort fællesområde, der består af et tekøkken og en stue.  Fra værelserne og fra fællesområdet er der udgang til en kæmpe altan, der er delvis overdækket, så der er mulighed for både sol og skygge.

Hvert chalet har aircon, pejs eller brændeovn (til de kølige måneder), te-og kaffefaciliteter, satellit TV, sikkerhedsboks, telefon og internet. Der er et pragtfuldt fællesområde med restaurant, bar, udsigtsaltan, swimmingpool, en lille souvenirbutik og spa.

River Lodge****
Kariega Game Reserve

Den 4-stjernede River Lodge ligger i Kariega Game Reserve på bredden af, ja nærmest ud i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og swimmingpool ligger på en måde, så man næsten føler, at man er omgivet af flodens stille blanke vand.

Lodgen har en helt unik udsigtsterrasse, der er bygget ud over floden, og her kan man nyde en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. Lodgen og suiterne emmer af privatliv og er det perfekte sted med ro og fred.

Lodgen har 10 eksklusive stråtækte luksussuiter, der ligger spredt ud langs flodbredden. Suiterne er meget rummelige og udsmykket med afrikansk kunsthåndværk. Hver suite har egen udsigtsbalkon, veludstyret badeværelse inkl. badekar, aircon, loftsvifte, internet, sikkerhedsboks og telefon.
Børn under 10 år kan ikke bo her. TV er i fællesområdet.