Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Rejser til Afrika

Afrika-Safari.dk er eksperter i rejser til Afrika. Vi har eksisteret siden 2006 og tilbyder et stort udvalg af oplevelsesrejser til Afrika, f.eks. til populære safaridestinationer som Tanzania, Sydafrika og Kenya.

Oplev fantastisk natur i verdenskendte nationalparker, vilde dyr på savannen og kridhvide strande på en afsluttende badeferie. Afrika er en fantastisk rejsedestination, som også vil vinde dit hjerte.

Vores mål er, og har altid været, at sende folk på deres livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk

Vores destinationer i Afrika

 

Herunder kan du læse mere om vores syv forskellige destinationer i Afrika.

Tanzania

Tanzania i Østafrika er vores mest populære rejsemål. Her kan du opleve et fantastisk dyreliv, herunder ”the Big Five”, og en smuk natur, der byder på både bjerge, naturreservater og indsøer.

Vælg mellem fem forskellige pakkerejser, som består af safari med eller uden en afsluttende badeferie, enten på Zanzibar eller ved Mombasa i Kenya. Vi har desuden prisgaranti på vores rejse ”Safari i Tanzania & badeferie i Zanzibar”, som er vores absolutte bestseller.

Se vores rejser til Tanzania

Kilimanjaro

I Tanzania, nær grænsen til Kenya, finder du Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, der er 5.895 meter højt.

På vores rejser til Kilimanjaro, har mulighed for at bestige det smukke bjerg via forskellige ruter, f.eks. via Machame, Lemosho, Shira, Marangu eller Rongai. Bjergets placering tæt på ækvator gør, at du kan bestige bjerget året rundt. Afslut din trekking med safari i Tanzania eller badeferie på Zanzibar.

Se vores rejser til Kilimanjaro.

Kenya

Kenya i det østlige Afrika har et imponerende dyreliv, verdensberømte nationalparker og en smuk natur, som gør landet til en populær safaridestination.

Vi tilbyder ni forskellige rejser til Kenya. Alt efter om du er til storby eller badeferie, kan du vælge at afslutte din rejse med badeferie ved Mombasa eller på Zanzibar eller storbyferie i Dubai.

Se vores rejser til Kenya.

Sydafrika

I Sydafrika kommer du helt tæt ikoniske dyr, f.eks. løven, leoparden, næsehornet og elefanten.

Vi tilbyder otte forskellige rejser, hvoraf seks tager udgangspunkt i den verdensberømte Kruger National Park, og to i det malariafri Kariega Game Reserve, som især er velegnet, når man rejser med børn.

Kombiner med badeferie på Mauritius, storbyferie i Cape Town eller naturoplevelser ved Victoria Falls.

Se vores rejser til Sydafrika.

Namibia

Namibia i det sydlige Afrika er en gammel tysk koloni, der byder på en barsk natur med nogle af verdens tørreste ørkenlandskaber og orangerøde sandklitter, der er et kendt fotografisk motiv. Etosha National Park er blandt Afrikas bedste safaridestinationer, hvor du kan møde giraffer, løver, zebraer og mange andre vilde dyr.

Vi tilbyder seks forskellige rejser i Namibia, hvoriblandt du også har mulighed for at udforske Namibia på egen hånd på en kør-selv-rejse.

Se vores Namibia-rejser.

Uganda

Uganda, i det østlige Centralafrika, er et ofte overset rejsemål. Landet har en varierende natur med regnskove, savanner og floder, og landet blev af Winston Churchill beskrevet som Afrikas perle.

I Uganda vil du komme til at opleve Lake Victoria, Ækvator og 3 nationalparker, hvor du bl.a. kan opleve elefanter og løver. Derudover byder Uganda på både chimpanse- og gorilla-tracking.

Se vores rejser til Uganda.

Botswana

I Botswana kan du møde uspoleret natur i mindre besøgte nationalparker, hvor du kan opleve Afrikas mest kendte dyrearter. Botswana byder bland andet på safari i Chobe National Park, bush walk i Moremi Game Reserve og sunset cruise.

Vores rejse til Botswana starter med 2 overnatninger i Zambia, hvor du også kommer til at opleve Victoria Falls og Zambezi floden.

Se vores rejser til Botswana og Zambia.Hvorfor skal du rejse til Afrika?

Afrika er en fantastisk og unik rejsedestination, hvor der er rig mulighed for komme helt tæt på, hvad end du vil på safarirejse, opleve fantastisk natur eller bestige Kilimanjaro. Mange af vores rejser kan desuden kombineres med en afsluttende, eksotisk badeferie eller en lækker storbyferie, begge er perfekte måder at runde rejsen af på.

Tag med os på rejse til Afrika, og kom på en oplevelse, der byder på de største og mest fantastiske nationalparker, storslåede dyr i deres naturlige omgivelser og de smukkeste, uspolerede og kridhvide sandstrande.

En rejse til Afrika er en rejse for livet.

Hvorfor skal du rejse med os?

Vi elsker Afrika, og vores mission er at sende folk på deres livs rejse. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds, så det er det vi arbejder hen imod hver eneste dag.

Du skal rejse med os fordi:

  • Vores rejser er gennemtestede pakkerejser inkl. fly, overnatning og spændende udflugter.
  • Du får personlig service både før, under og efter rejsen er afsluttet. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
  • Vi er medlem af rejsegarantifonden, som er din sikkerhed som rejsende mod en eventuel konkurs

Indtil nu, har mere end 20.000 tilfredse rejsende været med på vores Afrika-rejser. Skal du være den næste?

Sådan bestiller du

Alle priser på vores rejser er inkl. fly, hotel og oplevelser. Prisen på den endelige rejse afhænger af

  • Antal rejsende
  • Afrejsedato
  • Afrejselufthavn

Indhent et gratis og uforpligtende rejsetilbud ved at udfylde den formular, du finder i højre side af alle vores rejser. Herefter laver vi et tilbud til dig, der er baseret på ovenstående informationer

Når du har et eller flere tilbud (du kan indhente alle de tilbud, du har brug for), kan du bestille din rejse ved at følge de instruktioner, der står beskrevet i tilbuddet.

Har du spørgsmål til, hvilken rejse der passer bedst til dig og din familie, hvordan man bestiller eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsilenter. De sidder klar til at hjælpe dig, mandag til fredag mellem 9 og 16.

Kontakt vores rejsekonsulenter ved at ringe på 89 93 43 89  eller skriv en mail på info@afrika-safari.dk.

 

Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk