Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Mombasa

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser og badeferie til Mombasa. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Severin Sea Lodge ****
Bamburi Beach

Severin Sea Lodge er beliggende direkte ud til det Indiske Ocean, på Bamburi Beach. Hotellet bærer præg af traditionel afrikansk arkitektur og byder på 190 værelser. Alle værelserne har myggenet, bruser, toilet, aircondition, telefon, hårtørrer, trådløst internet og balkon eller terrasse.

Severin Sea Lodge er kendt for deres gæstfrihed, det gode køkken og det venlige betjening. Hotellet er også blevet anerkendt af det verdenskendte tyske certificeringsselskab TÛV Rhineland.

Hotellet byder desuden også på en række faciliteter, aktiviteter og bekvemligheder, bl.a. et mini supermarked, frisør, swimmingpool, 2 restauranter, bar, en nærliggende golfbane, dykning og et wellnes område.

Pensionstype

Halvpension

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

Leopard Beach Resort & Spa *****
Diani Beach

Leopard Beach Resort & Spa har fornem placering på en af verdens mest fantastiske strande. Det ligger på Diani Beach, 34 km syd for Kenyas travle havneby Mombasa. Stedet er omgivet af tropiske haver og ligger ret ved de hvide sandstrande og Det Indiske Ocean, hvor vandet er rolig på grund af volden af koraller – et paradis for dykkere.

Dette femstjernede feriested tilbyder høj kvalitet på indkvarteringen, et udvalg af spise-og underholdningssteder – herunder den prisbelønnede ‘Chui Grill’ – samt omfattende sports-og fritidsfaciliteter lige fra dykning til golf.

Hotellet er lukket i perioden 30/4-25/6 2017 pga. renovering.

Priser for opgradering:

Standard værelse med halvpension, 1 nat 100 kr. Pr. person
Standard værelse med helpension og drikke til maden, 1 nat 240 kr. Pr. person
"Seaview Chui Class Cottage": Værelse med havudsigt og halvpension, 1 nat 490 kr. Pr. person

Særtilbud:
Hvis du rejser i perioden 26/06-2017 til 22/12-2017 tilbyder vi gratis opgradering til Standard værelse med helpension og drikke til maden i op til 6 nætter.

Voyager Beach Resort ****
Mombasa Beach

Voyager Beach Resort ligger ved en af de bedste områder ved det Indiske Ocean. Med sine tre restauranter, tre svømmebassiner, en professionel dykkerskole, og hvad der er velsagtens regionens fineste vandsportscenter, Voyager Beach Resort har virkelig noget for enhver smag. Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med udsigt over en af de smukkeste strækninger af vand i verden.

Med sin gode beliggenhed , lækre faciliteter og eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det oplagte sted at overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finder du en professionel dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk at medbringe dit dykkercertifikat. Hvis du ikke har dette i forvejen, kan du tage en PADI dykkercertifikat med certificerede instruktører. Mombasas kyst har en af verdens smukkeste koralrev, som virkelig bør opleves. Læs mere om dykning i Mombasa på Buccaneer Diving.

Læs her mere end 700 anmeldelser af Voyager Beach Resort.

Priser for opgradering:

Standard værelse med all inclusive*, 1 nat 170 kr. Pr. person
”Superior Sea View” Værelse med havudsigt og all inclusive*, 1 nat 475 kr. Pr. person

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evt. for en fuldstændig liste.

Diani Reef Beach Resort & Spa *****
Diani Beach

Beliggende ved de betagende hvide sandstrande på den syd kenyanske kyst og med udsigt over det turkis blå Indiske Ocean, ligger det eksklusive Diani Reef Beach Resort & Spa. Stedet er det ideelle tilflugtssted for rejsende der vil have luksus på ferien, og er på udkig efter en unik strandferie i Kenya.

Diana Reef har 30 hektar beskyttet ejendom midt i Kenyas kyst og kan prale af et elegant og moderne internationalt design. Den effektive og venlige service sikrer en uforglemmelig oplevelse.

Resortet byder på 144 smagfuldt indrettede værelser og suiter. Alle værelser og suiter er veludstyret med alle moderne bekvemmeligheder.

Priser for opgradering:

Standard værelse med halvpension, 1 nat 375 kr. Pr. person
Standard værelse med helpension, 1 nat 600 kr. Pr. person
Junior Suite med halvpension, 1 nat 500 kr. Pr. person
Junior Suite med helpension, 1 nat 675 kr. Pr. person

The Baobab Beach Resort & Spa ****
Diani Beach

The Baobab Beach Resort ligger på den verdensberømte Diani Beach.

Resortet er omringet af 80 hektar tropiske haver og med sin placering på et koral forhøjning er der udsigt ud over Det Indiske Ocean, samt store strækninger af den smukke gyldne strand.

Resortet består af tre luksuriøse ejendomme som byder på udsøgt indkvartering og luksuriøse faciliteter spredt ud over disse ejendomme. Gæsterne kan benytte alle faciliteter på tværs af ejendommene, herunder 3 swimmingpools samt restauranter og barer.

Stedet tilbyder også mulighed for et varieret udvalg af aktiviteter, bl.a. snorkling, windsurfing, beach volleyball, golf og mange flere.

Priser for opgradering:

Standard værelse med all inclusive*, 1 nat 500 kr. Pr. person
Superior værelse med all inclusive*, 1 nat 650 kr. Pr. person
Deluxe værelse med all inclusive*, 1 nat 700 kr. Pr. person

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evt. for en fuldstændig liste.