Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Mauritius

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores rejser og badeferie til Mauritius. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hotel Veranda Paul & Virginie ***
Grand Gaube

Hotellet “Veranda Paul & Virginie” ligger i fiskernes landsby på Mauritius’ nordlige kyst. På den nordlige del af øen er strandene ofte små, men lækre og uforstyrrede. Hotellet byder på et vidunderligt og afslappende ophold med idyllisk ro og en beroligende atmosfære.

Dagene står til fri disposition. Hvis der er ønske om ekstra udflugter har I mulighed for at henvende jer til hotellets reception og vores samarbejdspartner for at få et overblik over mulighederne.

Interiøret er inspireret af kolonistilen med mørkt træ, sten og stråtag, så der er virkelig rum til at drømme sig langt væk fra hverdagen. Hotellet kan desuden byde på en række faciliteter og aktiviteter såsom 2 swimmingpools, spa, forskellige former for vandsport, tennis m.m.

Fra hotellet er der direkte adgang til en lille, men vidunderlige strand. Værelserne er rummelige og er alle udstyret med aircondition, loft ventilator, pengeskab og minibar. Desuden har alle værelserne egen balkon som vender mod havet og med en dejlig udsigt.

15 min. taxi kørsel fra hotellet ligger byen Grand Baie, hvor der er mulighed for at benytte den offentlige strand i den smukke bugt ligesom der findes en række cafeer og restauranter til rimelige priser. Desuden byder byen på gode muligheder for shopping og især modetøj, som produceres på Mauritius, kan fås til priser pænt under dansk niveau.

Kun for gæster over 18 år.

Opgradering til Superior værelse:

Superior værelse med halvpension, 5 nætter Pr. person: 500 kr.

Hotellet er lukket i perioden 1. juni til 31. juli 2017 pga. renovering.

Opgraderingsmuligheder til andre hoteller

La Palmeraie ****
Belle Mare

Denne 4-stjernede boutique hotel ligger på den 3 km lange, lækre, hvide sandstrand Belle Mare på øens østside, med rig mulighed for at bade i Det Indiske Oceans fantastiske vand.

Hotellet tilbyder en række gratis aktiviteter, som f.eks. kajak, snorkling, surfing, ture i pedalbåde eller både med glasbund. For dem som ønsker at prøve kræfter med Kite surfing er dette et af de bedst egnede steder, da hotellet ligger i nærheden af den officielle Kite surfe skole på Mauritius.

Der findes 2 restauranter og en strandcafe på hotellet, hvor morgenmad, frokost og middag kan indtages efter eget ønske.

Hotellet har 60 værelser inspireret af Marakkos Marrakech, og dette giver hotellet en helt speciel og afslappet atmosfære i behagelige omgivelser. Hotellet har bl.a. værelser som praktisk talt ligger på stranden.

Pris for opgradering:

Superior værelse med halvpension, 5 nætter 2.600 kr. Pr. person
De luxe beachfront med halvpension, 5 nætter 3.400 kr. Pr. person

The Sands Resort & Spa ****
Flic en Flac

The Sands har alt, som er 5* Resort tilbyder – undtagen en ”Kids Club”. The Sands ligger på den verdensberømte strand Flic en Flac strand, der med sine 2 km. lange hvide strande er indbegrebet af Mauritius. For dem som ønsker sig en rolig og afslappet base for ferien på Mauritius, er dette fantastiske resort meget velegnet.

Hotellet består udelukkende af store de luxe-værelser, som alle har enten balkon eller terasse og er alle vendt mod havet. Alle værelserne har enten stor dobbeltseng (king size) eller to senge (twin beds). Blandt andre værelsesfaciliteter kan nævnes aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighed for at lave te og kaffe.

De rummelige badeværelser har separat brusekabine med glasdøre, badekar og toilet. Endvidere er der hårtørrer, stik til barbermaskine samt walk-in wardrobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor ”Tamarind Terrace” tilbyder et udvalg af internationale retter samt forskellige mauritiske specialiteter og et godt udvalg af gode vine fra mange verdensdele. De øvrige 2 restauranter tilbyder seafood og gastronomi af høj klasse med et tillæg i prisen for halvpension. Derudover tilbydes spa, fitness center samt gratis aktiviteter som kajak, snorkling, surfing, små sejlbåde og pedalbåde.

Som et af de absolut højdepunkter kan man – mod betaling – fra ”Flic en Flac” stranden sejle ca. 5-10 min. ud i lagunen og sejle eller dykke med store flokke af delfiner, som næsten hver morgen kommer ind i lagunen på 10-20 meter vand og bliver der til omkring middagstid, før de igen søger mod dybere vand.

Pris for opgradering:

Superior Suite med halvpension, 5 nætter 3.950 kr. Pr. person

Hilton Mauritius Resort & Spa *****
Flic en Flac

Et resort i særklasse – det fås ikke meget bedre. Hotellet er beliggende på vestkysten af Mauritius på den verdensberømte strand Flic en Flac strand, der med sine 2 km. lange hvide strande er indbegrebet af Mauritius. Til en afslappet ferie i luksuriøse omgivelser er Hilton det perfekte valg.

Værelserne er store, rummelige og indrettet i mauritisk og asiatisk stil med enten balkon eller terrasse. Alle værelser vender ud mod havet. Værelserne er alle udstyret med aircondition, minibar, telefon og internetadgang. Hotellet har 4 restauranter, herunder en seafood og en Thai restaurant, ligesom der er en restaurant/bar på stranden. Der findes 2 store poolområder – et til alle og et til voksne.

Hotellet er omgivet af Flic en Flac’s hvide sandstrande og en lagune, som er beskyttet af koralrev og som gør det til et perfekt sted at dykke og snorkle. Derudover er der mange forskellige vandsportsaktiviteter, som du kan benytte gratis.

Derudover findes der også et fantastisk spaområde med mulighed for forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, ligesom der både er tennisbane og fitness rum.

Som et af de absolut højdepunkter kan man – mod betaling – fra ”Flic en Flac” stranden sejle ca. 5-10 min. ud i lagunen og sejle eller dykke med store flokke af delfiner, som næsten hver morgen kommer ind i lagunen på 10-20 meter vand og bliver der til omkring middagstid, før de igen søger mod dybere vand.

Pris for opgradering:

Deluxe værelse med halvpension, 5 nætter inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gælder i perioden 6/1 - 31/10 2017 4.100 kr. Pr. person
Deluxe værelse med halvpension, 7 nætter inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gælder i perioden 6/1 - 31/10 2017 5.700 kr. Pr. person

 

 

Familievenlige hoteller

Pearle Beach Resort & Spa ***
Flic en Flac

Pearle Beach Resort & Spa er beliggende i kystbyen Flic-en-Flac på den vestlige side af Mauritius med en spektakulær udsigt til Det Indiske Ocean og Le Morne Brabant halvøen. Hotellet ligger direkte ned til den 8 km lange hvide sandstrand, som er en af de længste og bedste på øen, omgivet af turkisblåt hav og svajende palmer. Stranden er børnevenlig, da den ligger beskyttet af et koralrev et par hundrede meter ude i havet, som også gør det til et populært sted at snorkle.

Pearle Beach Resort & Spa består af 74 værelser, hvoraf 64 har udsigt mod havet. De er alle udstyret med aircondition, TV, internet, telefon, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks samt hårtørrer.

Hotellets faciliteter omfatter fitnessrum, et lækkert område med have, pool, jacuzzi og børnepool. Når sulten melder sig, kan du nyde et måltid i en af restauranterne med udsigt over havet.

Der er fri afbenyttelse af en række vandsportsaktiviteter som windsurfing, kayakroning, snorkling, joller, cykelbåde samt bordtennis, petanque, beach volley mm.

I hotellets spaafdeling kan du forkæle dig selv med skønhedsbehandlinger og massage. Behandlinger og massage er mod særskilt betaling.

Om aftenen er der underholdning i form af cabaret shows og live musik.

8 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, som er et fantastisk sted for både børn og voksne. Her kan du opleve kæmpeskildpadder, zebraer, tigere, løver, giraffer, aber, 1500 fugle samt eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hængebroer og meget meget mere.

Et ophold på Pearle Beach & Spa får dig hurtigt ned i gear, samtidig med at der er masser at foretage sig.