Tlf.89 93 43 89 | Alle hverdage 9 - 16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseTarangire National Park
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret p� Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Tarangire National Park

Tarangire National Park er den sjettestørste nationalpark i Tanzania. Navnet Tarangire stammer fra floden af samme navn, der krydser gennem parken og giver liv til en stor dyrebestand under tørkeperioderne.

Nationalparken er et besøg værd hele året rundt, men særligt i tørkeperioden fra juni til september er der rig mulighed for at se masser af dyr, da floden i denne periode tiltrækker de største bestande.

Populære Rejser: Tarangire National Park

Tarangire Safari

Nationalparken, der er beliggende små 120 kilometer sydvest for Arusha, er kendt for sine bestande af elefanter, løver og leoparder, men også den træklatrende pytonslange. Derudover er Tarangire det sted i verden, hvor flest forskellige fuglearter yngler på én gang, nemlig ca. 550 forskellige arter.

Samtidig er Tarangire National Park det sted i regionen, hvor du finder den største diversitet i landskabet. Lige fra bakket landskab til områder med baobabtræer, busksavanne og højt græs og ikke mindst et sumpområde, hvor store fuglebestande yngler.

I området ses også en masse termitboer, hvoraf nogle er forladt af termitterne og sidenhen indtaget af dværg desmerdyr. En Tarangire safari er fuld af vilde oplevelser.

Nationalparken kan nås ad asfalteret vej og kun 70 km fra parken findes også Lake Manyara National Park med Manyara søen, som Ernest Hemingway beskrev som den smukkeste sø i Afrika.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!