Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Swaziland

Hvis du skal have en helt særlig oplevelse af Afrika, når det er mest tilbagelænet og venligt, så skal du besøge Swaziland, der er en lille afrikansk kongedømme klemt inde mellem Sydafrika og Mozambique. Landet er, på trods af den beskedne størrelse, en fantastisk naturoplevelse, da landet både byder på smukke bjerge, flade savanner og dybe regnskove, og det er derfor muligt, på forholdsvist kort tid, at opleve meget forskellige sider af den afrikanske natur.

Populære Rejser: Swaziland

Oplev Sydafrika

Oplev det fantastiske dyreliv i Kruger National Park, og få en safarioplevelse for livet.

9 dage, inkl. flyLuksussafari i Sydafrika

Spændende safari i Kruger National Park med “Game drives” og “Bush Walk”.

12 dage, inkl. flySafari & Victoria Falls

Safari oplevelser kombineret med ophold ved et af verdens mest spektakulære vandfald.

12 dage, inkl. flySydafrika & Cape Town

Safari med game drives og bush walks kombineret med ophold i smukke Cape Town.

13 dage, inkl. flySafari & Mauritius

Udforsk Sydafrikas natur og dyreliv og slap af på de eksotiske strande i Mauritius.

14 dage, inkl. flyLidt om Swaziland

I Swaziland er det kongen, der styrer landet rent administrativt. Men det er kongemoderen, der under navnet ”Den store hunelefant” fungerer som religiøst og nationalt overhoved. Den nuværende konge, Mswati 3., er kendt for en særdeles ekstravagant levestil med store luksusbiler og meget fine huse til de mange koner.

Landet er meget fattigt og mere end to tredjedele af befolkningen lever for under en dollar om dagen. Derudover har mere end en tredjedel af den voksne befolkning HIV eller Aids. Men på trods af prøvelserne er lokalbefolkningen kendte for at være venlige og imødekommende.

Landet har sit navn fra den store befolkningsgruppe swazierne, der er en bantu-stamme, en af de ca. 400 etniske befolkningsgrupper i Afrika.

Derudover består landets befolkning af en mindre del zuluer, europæere samt flygtninge fra Mozambique. Landet er overvejende kristent men ofte kombineret med lokale religioner og sproget er swati og engelsk.