Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge er for dig, der vil opleve Afrikas og samtidig bo lækkert og med en god service – midt i den fantastiske natur. Pestana Kruger Lodge er ren nydelse og masser af oplevelser. Drømmer du om en safari i Afrika hvor du ikke går på kompromis med lækre forhold, god mad og afslapning, så kender vi de helt rigtige steder. Vi har sendt mange turister på deres drømmerejse til Afrika, bl.a. på Pestana Kruger Lodge. Ring til os på tlf. 89 93 43 89, så kan vi i fællesskab sammensætte den perfekte rejse til dig.

Populære Rejser: Pestana Kruger Lodge

Luksussafari i Sydafrika

Spændende safari i Kruger National Park med “Game drives” og “Bush Walk”.

12 dage, inkl. flyOplev Sydafrika

Oplev det fantastiske dyreliv i Kruger National Park, og få en safarioplevelse for livet.

9 dage, inkl. flySydafrika & Cape Town

Safari med game drives og bush walks kombineret med ophold i smukke Cape Town.

13 dage, inkl. flySafari & Victoria Falls

Safari oplevelser kombineret med ophold ved et af verdens mest spektakulære vandfald.

12 dage, inkl. flySafari & Mauritius

Udforsk Sydafrikas natur og dyreliv og slap af på de eksotiske strande i Mauritius.

14 dage, inkl. flyPestana Kruger Lodge ligger ved en af hovedindgangene til Kruger nationalparken og har en enestående udsigt over landskabet. Du kan fx indtage din morgenmad med udsigten over floden og fra din stol se dyrene der søger ned til det svalende vand.Hotellets store træterrasse, der er hævet over landskabet, danner et helt naturligt samlingspunkt, hvor gæster mødes og kan nyde den fantastiske udsigt og en svalende drink.Hotellet har to lækre pools, jacuzzi og en spa-afdeling der tilbyder lækre behandlinger. Der er golf, squash og tennis og hotellet lækre restaurant serverer á la carte retter og typisk sydafrikanske specialiteter.

Hotellet afholder safariture i åbne biler og tilbyder desuden bush-walks, hvor I kommer til at opleve naturen helt tæt på. Tager I afsted helt tidligt, tilbyder restauranten morgenmad to-go, så I kan nyde Jeres morgenmad mens solen står op og nationalparken.Når dagen går på hæld kan I nyde et lækkert måltid mad og herefter en dejlig drink i hotellets bar og herefter gå til ro på Jeres værelse, der er smagfuldt indrettet, har sin egen terrasse eller balkon, hvorfra i kan opleve dyrene i den store, smukke have, der omkranser hotellet.Pestana Kruger Lodge er Afrika, safari, nydelse og afslapning når det er bedst.