Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Masai Mara

Masai Mara – alene navnet klinger af spændende oplevelser. Her finder du på et relativt lille område et meget stort udvalg af dyr, og her oplever du bedst den stolte krigerstamme, Masaierne.

Området er særligt attraktivt for dig, der går efter at se løver under din safari i Afrika. Har du spørgsmål til safari i Masai Mara, så tag en snak med en af vores eksperter på
89 93 43 89.

Populære Rejser: Masai Mara

Ha Kuna Matata Safari

Oplev det fantastiske dyreliv og den vidunderlige natur i Kenyas bedste nationalparker.

10 dage, inkl. flyKaribu Kenya & Zanzibar

Kombinér din Kenya Safari med en afslappende ferie på den eksotiske ø Zanzibar.

14 dage, inkl. flyKaribu Kenya & Dubai

Safari i Kenya kombineret med en luksus ferie i fascinerende Dubai.

13 dage, inkl. flyKaribu Kenya & Mombasa

Vores kendte Karibu Kenya safari kombineret med en afslappende ferie på den kenyanske kyst.

14 dage, inkl. flyHa Kuna Matata & badeferie i Mombasa

Uforglemmelige safari oplevelser kombineret med afslappende badeferie i Mombasa.

16 dage, inkl. flyHa Kuna Matata & badeferie på Zanzibar

Kombinér Ha Kuna Matata safarien med badeferie på hvide sandstrande på Zanzibar.

16 dage, inkl. flyBadeferie og fly-in safari Masai Mara

Vores kendte Ha Kuna Matata safari kombineret med en afslappende ferie på den kenyanske kyst.

14 dage, inkl. flyMasai Mara Safari

Masai Mara er nok den mest kendte nationalpark i Kenya, dels pga. det enestående dyreliv og chancerne for at se dyrene i deres naturlige omgivelser og dels pga. navnet, der dækker over den farverige og næsten ikoniske lokalbefolkning, Masaierne.  Og så er parken relativt lille. På kort tid kan man her opleve rigtigt meget af det, som turisterne rejser til Kenya for at opleve. En Masai Mara safari er lig med oplevelser for livet!

På dyresiden er Masai Mara Nationalpark kendt for sine store katte: Løver, gepard og leopard. Området er faktisk det sted i Afrika med flest løver, og særligt i tørkeperioden fra december til februar, har kattene det godt, og der er derfor i denne periode størst mulighed for at se særligt løverne.

Rigtigt mange turister vælger også at komme i perioden mellem juli og oktober. Området er hjemsted for mere end 2 millioner gnuer, zebraer og Thompson Gazeller, og i denne periode migrerer de i enorme flokke tværs gennem område.

Den næsten ikoniske lokalbefolkning, Masaierne, er en halvnomadisk krigerstamme, der er kendt for deres farverige beklædning og udsmykning, og ikke mindst deres hoppende krigere. På trods af den krigeriske afstamning, er masaierne et venligt og gæstfrit folkefærd, der gerne inviterer Masai Mara safari turister ind i deres landbyer, for at fortælle om deres liv og traditioner.

Man har i årevis forsøgt at ændre Masaierne nomadiske adfærd, men en undersøgelse har vist, at netop Masaiernes adfærd er en gave for Kenya, da de forstår sig på at drive landbrug i det ellers meget tørre område.

Masai Mara blev etableret i 1961 for at beskytte dyrelivet mod krybskytter og området hænger sammen med den kendte Serengeti Nationalpark i Tanzania.