Tlf.89 93 43 89 | Alle hverdage 9 - 16
ForsideInfo & KontaktTemasider – find inspiration til din Afrika-rejseBallonsafari
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på:
89 93 43 89
info@afrika-safari.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Aclass

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret p� Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Facebook

Google Plus

Ballonsafari

Få en oplevelse for livet og kombiner din rejse med en uforglemmelig ballonsafari hen over Afrikas fantastiske landskaber.

Fra luftballonen får du en unik udsigt til Afrikas fascinerende dyreliv og betagende natur fra et perspektiv, som de færreste kommer til at opleve.

Du kan tilvælge ballonsafari på udvalgte rejser til Tanzania, Kenya og Namibia.

Populære Rejser: Ballonsafari

En unik oplevelse med udsigt i verdensklasse

Ballonsafari er, som ordet også antyder, en safari som du oplever fra oven i en varmluftsballon. Det en enestående mulighed for at udforske Afrikas natur fra luften, hvor du kommer til at svæve over smukke landskaber og det vilde dyreliv i en luftballon.

Ballonfærden starter tidligt om morgenen, mens det stadig er mørkt. På den måde kommer til at opleve en af Afrikas fantastiske solopgange fra luften over den forbløffende natur.

Efter at du er hoppet op i luftballonens kurv, fyldes ballonen med varm luft, og du vil snart kunne mærke et sus i maven, mens ballonen slipper jorden.Luftballonen svæver herefter lydløst hen over Afrikas smukke landskaber, mens at solen står op i horisonten.

Ballonsafari i Afrika byder uden tvivl på en unik oplevelse, hvor du kan spejde ned over Tanzanias rige dyreliv, Kenyas forbløffende savanner eller verdens ældste ørken i Namibia.

 

Oplev Afrika fra oven i tre forskellige lande

Ballonsafari kan opleves i både Tanzania, Kenya eller Namibia. Uanset hvilket af landene du skal til, er du garanteret en enestående oplevelse med ballonsafari over Afrikas fantastiske landskaber.

Tag på en flyvetur ud over det sædvanelige, og kast dig ud i en oplevelse, som du aldrig vil glemme!

 

Svæv over Serengetis dyreliv i Tanzania

På alle vores rejser til Tanzania kan du tilvælge en ballonsafari som en del af din tur. Ved at kombinere din rejse med ballonsafari er du garanteret en unik oplevelse, som blandt andet kommer til at byde på:

 • En fantastisk udsigt over Serengetis dyreliv og idylske natur, hvor du vil være i luften omkring 40-50 minutter afhængigt af vejret.
 • Turen starter tidligt om morgenen, så du kommer til at opleve den unikke afrikanske solopgang fra luften.
 • Når du lander på savannen, afsluttes turen på passende vis med en ’Out of Africa’ morgenmad med champagne, som du kan nyde midt på den afrikanske savanne, mens du mindes oplevelsen i luften.
 • Hvis du vil være sikker på at få en plads i rejsen hen over den fascinerende natur, skal du huske at bestille i god tid.

 

Oplev Kenyas savanner fra luften

Du kan komme på ballonfærd på de rejser til Kenya, der tager dig med til Masai Mara National Park. Hvis du tilvælger turen i luftballonen, er du sikker på at opleve Afrika på en unik måde, hvor du får:

 • En storslået udsigt fra fugleperspektiv, hvor du kommer du til at opleve Kenyas utrolige savanner fra oven med udsigt over bushen.
 • Ballonsafarien starter ud med morgenkaffe på lodgen inden at turen går til bushen, hvor opstigningen i ballonen starter.
 • Vejret bestemmer hvor lang tid ballonen svæver hen over det flotte landskab. Når luftballonen lander, står der kokke klar med champagne-morgenmad, som du kan nyde midt i den afrikanske natur.
 • Husk at bestille oplevelsen i god tid for at sikre dig en plads i luftballonen hen over Kenyas enestående natur.

 

I luftballon over ørkenen i Sossusvlei i Namibia

Du kan kombinere flere af vores Namibia-rejser med ballonsafari over Sossusvlei. Ved at tilvælge en tur i luftballon, får du en enestående mulighed for at:

 • Svæve hen over verdens ældste ørken med et unikt perspektiv, som de færreste kommer til at prøve.
 • Så snart ballonen er lettet, kan du se de enorme klitter af sand, mens du nyder den fantastiske solopgang, som farver himlen morgenrød.
 • Efter en times flyvning afsluttes turen med champagne-morgenmad midt i den afrikanske natur, hvor du vil få et certifikat på flyveturen udleveret.
 • Da der er begrænsede pladser på ballonsafari, er det nødvendigt med bestilling hjemmefra i god tid.

 

Hvis du har spørgsmål

Ballonsafari bestilles som en tilvalgstur, når du bestiller én af ovenstående rejser. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

De sidder klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag, undtagen helligdage, mellem kl. 9.00 og 16.00. Du kan kontakte os på telefon 89 93 43 89 eller via mail: info@afrika-safari.dk.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Kom helt tæt på med Afrika-Safari.dk.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!