Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Arusha National Park

En af Tanzanias mange nationalparker er Arusha Nationalpark i det nordlige Tanzania. Parken blev en realitet i 1960 og fylder 552 kvadratkilometer. Den er altså langt fra den største, men den har til gengæld andre features, som gør den yderst seværdig. Den indeholder både et rigt dyreliv, sø-område, kratere og vulkanen Mount Meru. Har du spørgsmål om Arusha Nationalpark i Tanzania, så ring til vores eksperter på 89 93 43 89.

Populære Rejser: Arusha National Park

Safari i Tanzania

Oplev det fantastiske dyreliv og den vidunderlige natur i fire af de mest kendte nationalparker.

9 dage, inkl. flyTanzania & Zanzibar

Kombinér din Tanzania Safari med en afslappende ferie på den eksotiske ø Zanzibar.

15 dage, inkl. flySafari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende ferie ved den kenyanske kyst.

15 dage, inkl. flyArusha Safari

Vulkanen Mount Meru er med sine 4.566 højdemeter Afrikas næsthøjeste punkt. Den overgås kun af Mount Kilimanjaro, som i øvrigt kan ses mod øst når man befinder sig i parken. Ikke ligefrem en skidt baggrund til din Arusha safari oplevelse.

I nationalparken findes et rigt og varieret dyreliv. Her kan blandt andet nævnes giraffer, bøfler, zebraer, aber, vildsvin, elefanter og leoparder. Derudover findes der også masser af fuglearter i skovområdet.

Landskabet i Arusha Nationalpark er ganske spektakulært og kan opdeles i tre områder. Mod vest findes Meru Krater, der fungerer som en tragt for Jekukumia floden. Mod sydøst findes endnu et krater. Her er tale om Ngurdoto Krater, der i dag fungerer som græssteppe. Sidst men ikke mindst vendes blikket mod nordøst, hvor man finder Momella Lake. Det er en lavvandet sø, som er meget kendt for sine vadefugle, deriblandt den populære flamingo.