Tlf. 89 93 43 89
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Botswana

Her har du mulighed for at læse mere om overnatningsstederne som vi bruger under vores safari i Botswana. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Kubu Lodge***
Chobe Nationalpark

Fra Kubu Lodge er der udsigt over Chobe floden i det nordøstlige hjørne af Botswana, 2 kilometer fra det historiske grænsepunkt mellem Botswana, Namibia, Zambia og Zimbabwe. Placeringen lige ved floden og tæt på Chobe National Park gør lodgen til et ideelt udgangspunkt for store safarioplevelser.

Lodgen har elleve charmerende stråtækte hytter, som er hævet op på pæle og som alle har en privat altan hvor du kan nyde floden og den omkringliggende park fra fugleperspektiv. Du kan også slappe af i swimming poolen, restauranten eller baren, eller gå ad den 2 kilometer lange natursti, som ender ved en udsigtspost i trætoppene.

Sango Camp***
Khwai

Sango Safari Camp ligger i skyggen af træerne ved Khwai floden, i udkanten af den traditionelle landsby, Khwai, og lige på grænsen til Moremi vildtreservatet. Campen giver gode muligheder for at opleve dyrelivet og kulturen på dette unikke levested.

Campen har plads til ti gæster i meru telte, som er kopier af historiske safari camps. Møblerne er håndlavet i traditionelt design, for at genoplive atmosfæren fra de luksuriøse men mobile camps man brugte førhen.